who do you think you are

Näst sista dagen på det här året då.


Är fortfarande sjuk och väldigt hängig men lite piggare om man jämför med gårdagen då de snurrade massor i huvudet och jag va mest liggande.

Idag har jag faktiskt suttit också ;) hahaha... skämt å sido! Har till och med haft lite mer ork till att bädda min säng. Däremot matlusten är de sämre med. Fick i mig en rostad macka i morse och ja sen dess har jag inte ätit något, bara druckit vatten.


Fick in min teve igår på rummet men då visade det sig att mitt boxer kort inte funkade så dom kanaler jag hade va ettan, tvåan och fyran! Jippie, men de löste sig idag. Ringde boxer så fixade dom det med en gång så nu funkar alla kanaler igen. Så man kanske borde inviga snart med att sätta på en film eller så. Alltid gött att kunna ligga i sin egen säng och ha myspys med en film än att sitta i soffan därute!


Fick precis ett samtal ifrån Emelie. Hon var på väg hem ifrån en stressig dag på jobbet. Stackars tös! Förhoppningsvis är jag skit pigg i morgon så jag kan fira nyår med henne, Christopher och Naemi. Får se om jag även sover där eller om de blir så att Mor kommer och hämtar mig efter tolvslaget. Beroende på helt hur jag mår och kanske hur natten till i morgon känns.


Va inne på Facebook förut och hade fått ett mail ifrån min gymnasiekompis Freja. Hon ville att jag skulle komma och bo hos henne några dagar i Lidköping så vi kunde ta igen lite tid vi missat. Hade vart sket kul, frågan är när man ska ha tid och pengar till det?  Men som sagt, de vore skit kul verkligen att spendera tid med Freja!


Har kommit på ett nyårslöfte som jag tror faktiskt att jag kan hålla. Jag skall ta körkort innan sommaren! Lyckas jag inte med de då vette faan! Skall i alla fall göra mitt yttersta för att lyckas. För jag vill åka på roadtrip i sommar ;)
Sen funderar jag på att fortsätta på min bana med att gå ner i vikt, får väl se hur det utspelar sig. Blir väl egentligen aldrig nöjd ändå så.

Nu vet i alla fall Lars om vad som hände i Helsingborg! Men toffel som han är brydde han sig inte!

Everything

Usch vilken dag.

Sömnen i natt va inget att hurra över, sov en stund, vaknade, hostade/snorade och spotta slem och svettades och frös. Vaknade av ett sms på morgonen, då gick jag upp och tog två Alvedon och det snurrade i hela huvudet. Visste knappt vart jag var. Sen gick jag och la mig igen och somnade. Telefonen ringde 300 gånger men jag kunde inte gå upp bara så jag låg kvar och till slut så ringde mobilen vid halv ett så då fick jag väl pallra mig ur sängen.


Har legat på soffan resterande utav dagen. Kollat klart på hela säsong fem av One tree hill så antingen får jag börja om nu eller glo på något annat. Den som lever får se.


Skulle egentligen vart och kollat på träningen nu ikväll men ja, man mår ju som man mår så att de sket sig så jag messade Bettan.


Läste att man skulle dricka mycket och vila mycket och ja de tycker jag allt att jag har gjort idag. Druckit hur mycket vatten som helt vilket har resulterat i att jag gått på toa ett antal gånger under dagens lopp och vilat har jag ju gjort på soffan eftersom jag inte har ork till att flytta min Tv. 3-5 dar kunde de hålla på iaf och jag hoppas då faan inte på fem dag eller mer!

Hur blir det med nyår?

Hur blir det med KM?


Gasch vad jag hatar detta!

That's love

Jag funderar starkt på att lägga mig och försöka sova faktiskt. Huvudet spränger en aning och ja ögonen går inte ihop längre. Jobbigt att titta på teve och datorn, även att läsa så va finns de att göra då? Typ ingenting, lyssna på musik kanske?


Va på träningen förut, fick stränga order utav Bettan att inte vara med på dagen och morgondagens träning för jag skall vila mig i form till KM som är på lördag. Så typiskt bara att jag skall hinna bli sjuk innan, jag som hoppades på att hålla mig frisk till dess. Men men, så är det!

Fick in lite pengar från kakförsäljningen också, nästan alla pengar är inne och de är ju prima!

Hoppas på att få in de sista pengarna i morgon på träningen.


Nu kom mor å far hem och ja, dom låter exakt likadant som jag! Pax för soffan!


21:38

trala la la, lite till kan jag skriva!

Mor och jag har precis suttit och räknat kakpengarna och vi har fått in tilläckligt för att betala av skulden på 8.960 kr till Kakservice. Så nästan tusen kronor till våran kassa, så resten av pengarna som inte kommit in ännu går direkt til våran kassa! Gött att de va lite klart då typ :)Sitter och har försökt få i mig lite jägermister men usch seriöst, så illa smakade det väl inte i Turkiet då vi drack lite grann av de varje morgon? Jag får inte i mig det alls, de går en rysning i hela kroppen så fort jag får i mig lite grann. Usch, jag får nog gå över till Te eller honungsvatten som mamma säger. Men jag säger att jag vill ha nyponsoppa så det ska kanske inköpas i morgon!

Förresten, mor å far hade med ställningen till deras andra platt-tv som de har i husvagnen så i morgon ska jag sätta upp platt-teven i mitt rum så kan jag äntligen se på tv när jag vill, film när jag vill och spela X-box! Gud vad jag har saknat det!

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0