You Can't Break A Broken Heart

Hej hej!


Då var denna månad till enda. April är slut och sikken månad de har varit. Jag har haft mitt körkort en månad, jag blev stoppad av polisen, haft massa mys med Emelie, käkat massa glass, varit i Skövde några gånger, haft sköj hos Bettan men det bästa av allt denna månad är ju lätt Danmark. Det värmer så fort man tänker på det, snacka kul vi hade det i detta grannland!


Idag sov jag till halv tio ungefär, snacka gött det var! Vaknade några få tal gånger men jag fick äntligen sova lite och ja, inga ord beskriver detta hur gött de var.

Min hals är bättre idag än vad den har varit. Inte så mycket gula prickar längre på mina mandlar och dom har även sjunkigt en size så jag kan faktiskt svälja hela tabletter och mat utan att behöva tugga 45 gånger. Super najs, ett ljus i mörkret!


Har tagit de väldigt lugnt idag, låg i sängen på förmiddagen och kollade One tree hill tills ögonen gick i kors, så då gick jag och satte mig ute och lyssnade på pratat som var utanför. Sara kikade upp en liten stund och de va trevligt med lite sällskap faktiskt. Det är rätt segt att va här hemma och bara träffa mamma och pappa typ hela tiden.


Jag och Mamma åkte in till stan och köpte pizza och medans vi väntade kollade vi på skor men vi hittade inget som vi föll för direkt och sen var pizzan klar så då åkte vi hem till Lars och käkade det. Gött som sjutton var det måste jag säga. Sen så gick jag till Tomas och där satt ett helt gäng med folk och sen gick jag, Sara och Emelie till herrarnas match emot Kinnarp-Slutarp. Där va några i laget också, kul att se dom =)

Matchen va tråkig faktiskt, trodde den skulle va skit rolig men de blev det inte och Vartofta förlorade stort med 6-0. Kinnarp gjorde mål efter knappt en minut, pinsamt redan då! Usch usch, och vart var alla Vartoftabor någonstans? Det var typ enbart Kinnarpsbor som satt i publiken. Skamligt!


Nu ikväll har de inte hänt så mycket. Har legat i sängen och kollade på One tree hill, wow ovanligt va! Så nu har jag gått igenom hela säsong sex, eller i alla fall alla dom avsnitt som kommit ut i alla fall.

Så nu får man väl börja om från början kanske eller välja en säsong som är bra helt enkelt ;) haha...


I morgon har jag fundering på om jag ska ta bilen till stan och ta ut pengar. Såg att jag hade fått in en hel del pengar på mitt konto och tänkte att jag ska betala tillbaka en del av min skuld, man måste ju börja någonstans liksom. Så det är något jag tänkt att göra i morgon och sen får man se vad dagen har att erbjuda faktiskt.

Den blir lugn, jag lovar!

One tree hill 622 sneek peek (Jamie & Lucas)Seriöst, jag började grina av bara det här!
Det finns faan ingen bättre serie än denna! <3

Nothings real

Hej hej!


Dagen började klockan fem i morse för min del. Då slutade min värktablett värka och halsen va så svullen så jag fick knappt någon luft. Så jag gick upp och satt vid datorn i X antal timmar, de va några mer än jag vakna så de blev att man tjöta lite skit med dom.

Ringde till fritids och berättade att jag inte kunde jobba den fjärde maj som dom ville att jag skulle. Tråkigt att behöva säga nej liksom när man behöver jobba!


Så vad har jag gjort idag? Jag la mig en liten stund vid nio tiden men lyckades inte somna så jag klev upp vid tjugo i tio, böt om och fick i mig en yoghurt och sen åkte jag in till stan för att gå till apoteket för att se om dom hade nått bra för halsen. Fick någon sugtablett som skulle vara ganska så bra och sen stannade jag till på pa:s. Bara den lilla biten på pa:s kände jag va jobbig att gå så mycket gående kommer de inte bli inom den närmsta framtiden.


Sen har jag bara tagit de lugn. Legat lite i sängen och spanat One tree hill, satt ute en liten liten stund och sen var de middag. Försökte få i mig lite lasagne och de gick lite grann i alla fall. De kanske slutar som han jag läste om på nätet. Han gick ner 10-15 kilo när han hade körtelfeber. Inte mig emot säger jag då ;) haha...Har ju iaf gått ner ett halvt kilo på dessa dagarna. Försöker ändå äta så mycket som går, mycket banan, yoghurt, kräm och försöka få i mig lite av ett riktigt mål på dagen. Får väl se hur det utspelar sig i framtiden.


Emelie kom upp en liten sväng för hon hade varit och köpt lite Ibumetin åt mig på apoteket som jag hade glömt av att göra när jag va där. Tack så mycket söto, du ska få en gentjänst av mig jag lovar!


Rastlös man blir av att inte få göra någonting så hittade jag ett program på datorn där man kunde göra typ bildspel eller typ minifilm om man ville det. Så jag tog en låt och la till massa bilder och lite text så de blev som ett bildspel. De höll jag på med i två timmar, så man får underhålla sig så gott de går på olika vis!

Vet ju vad jag kan underhålla mig med flera gånger, alla bilder är ju inte använda!
Kan ju göra ett Turkiet bildspel, lagbildspel osv. Sånt gillar jag! :)

Nu ikväll har jag varit och kollat på lagets träning. Så jag klädde på mig ordentligt med kläder och sen tog jag bilen ner eftersom jag känner att kroppen inte pallar att gå fram och tillbaka till träningsplanen. Det är inte långt men är man inte frisk så pallar inte kroppen så värst mycket, bäst att ta de lugnt.

Träningen hade nog kunnat kvitta egentligen för min del. Stå och titta på medans andra har skoj är inge vidare alls. Det blir bara plågsamt för mig. Jag tyckte det va jobbigt, väldigt jobbigt.

På söndag är de match emot Källby och jag ingår såklart inte i laget, de tog emot rejält när Bettan läste upp laget. Jag är väl glad för de andras skull men jag gräver gärna ner mig. Usch!

Så vad är min uppgift på söndag, jo, gå på linjen =(

Lagfoto även på söndag.


Nu hajjar man hur folk som vart skadade eller vart sjuka känner sig när dom inte får vara med i gemenskapen.

jaja, i morgon är det torsdag och jag skall inte göra nått under dagen, är de fint väder kanske va lite ute? Eller kanske plocka lite lätt på rummet för det ser ut som en rövarkula som vanligt. På kvällen blir det att kolla på herrarnas match emot Kinnarp-Slutarp, det brukar ofta komma mycket folk och kolla. Matcherna är rätt spännande också!
Nått att se fram emot i alla fall!

Nä nu ska jag hålla humöret uppe. Jag vill inte va depp! Sanna pratade om positivt tänkande så jag får se de positivt att jag antagligen är tillbaka om 5½ vecka? eller 6½ vecka. I Juni i alla fall, det är ju snart maj!
Och när jag är tillbaka då blir det andra bullar! Jag ska kämpa tills blodet sprutar!

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0