Mera brännvin

hej hopp!

Jag är för trött för att blogga långt så här kommer en sammanfattning!

Igår va de meningen att vi skulle dra på matfestivalen men i stället blev de inflyttningsfest och de va mycket lyckat måste jag säga och efter festen drog vi oss till Terrassen och där va de också mycket bra. Mycket dans och ingen sprit där!
Hamnade i säng vid 5 tiden och jag vaknade upp kvart i tolv idag!

Har inget gjort på hela dagen typ. Diskat och lite sådär enbart!

Nu inväntar jag bara Geson som ska hämta sin leksaksbil som ligger i skuffen på min bil och därefter så blir det sängen skulle jag tro.

I morgon ska jag hjälpa Malin med inventeringen på Pressbyrån, så jag ska vara där vid halv tio och efter de sen så blir det match emot Ulvåker!
Jag är laddad till tusen och jag vill vinna till varje pris, bara så ni vet!
Frågan är; Varför spelar vi alltid match eller plockar godis osv när sverige spelar EM?

jaja! Ny vecka i morrn, får se vad den kan bjuda på! Solsken på tisdag har jag hört i alla fall!
YEY

Rock on folks <3

Eva och Adam

Då satt man i lägenheten inne i stan insvept i en sovsäck!
Emelie har begett sig till Jönköping och Sara och Geson ligger och sover fortfarande!

Min dator är på lagning (igen) så jag har ingen dator att skriva med så jag passar på nu ;)
va barnvakt i torsdags åt Wilma och Hanna och sen tränade jag, så de har ju inte hänt så värst mycket.
Jo, resursen ringde mig, så jag ska på möte där den 8:e och skriva in mig, jag blev tokglad kan jag säga :)

Spenderade dagen igår lugnt på förmiddagen och sen blev det att åka till Skövde med systrarna Henriksson på shopping fast jag va på snålhumör så för mig blev de inget inköpt. Enbart en present till Sara då och lite mat!
Alpina blev ju självklart stället vi åt på, kyckling i pitabröd, muuums! Samtidigt visade dom andra halvlek i fotbollen Sverige - Italien! :) Sverige vann!

Efter de så åkte vi hem och packade lite och sen åkte vi in till stan igen i pissvädret.
Satt och "förfesta" till Eva och Adam men sen så gik vi över till Jens en sväng och därefter drog vi till Terrassen men där stannade vi inte så värst länge för de va inget direkt drag eller roligt folk som man kände, så i stället drog vi till Valentino och käkade pizza och gud vad vi skrattade där inne. Vi hördes garanterat mest men kul var det, tårarna sprutade nästan så mycket garvade jag!
Vi drog hem sen och tjöta en stund och sen blev det sängen och jag somnade ganska så fort faktiskt. Sara somnade allra först! haha...

nä, ska kolla vidare på Eva och adam nu och sen klä på mig och dra upp Sara och sticka hemåt :)

Burn for you

hej hej!

Har varit två kvällar med godisplock nu i veckan så man har inte vart så sugen på att blogga på kvällarna för man vart en aning trött, plus då att datorn varit upptagen eftersom mor och far är hemma. Men dom åker i morgon igen på mässa och är borta hela helgen. NAJS!

Godisplocken har gått riktigt bra i år tycker jag, inga bekymmer, vi är rutinerade ;) och mer plock blir det, fast i september!Vi hinner med lite bus också ;)

Vad har hänt annars tro? hmm.. Idag har jag varit med Malin hos tandläkaren för hon har sådan tandläkarskäck så hon bönade och bad i förmiddags och jag gav upp till slut så jag åkte in och körde dit henne och satt så fint i väntrummet och väntade. Sen när hon va klar så åkte vi in till stan där hon bjöd mig på fika som tack för hjälpen eller de moraliska stödet kan man säga. En toast och en kärleksmums blev det, mycket smaskigt!
Efter de så körde jag hem henne för hon skulle jobba.

På eftermiddagen så åkte jag och Emma in och plockade upp Emelie och Sanna så drog vi till Valentino och käkade pizza innan kvällens godisplock. Mycket smaskigt och sen så spenderade vi fyra timmar i en fabrik som luktade godis.

I morgon blir de fika på stan med Emelie och sen hem och vara barnvakt i några timmar :/
Därefter är det träning på kvällen, hoppas vi är några mer än fem stycken!
Sen ska jag var fri som en fåååågel :D

två dagars godisplock med laget <3
Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0