Standing strong

Min dröm jag hade i natt bådade nog inte gått inför det nya året som håller på att traska fram!
En kompis dog i en bilolycka och jag var den som fick ta tag i saker, berätta för alla osv. Ingen trevlig dröm alls och den kändes så verklig. Jobbigt :/

Igår på eftermiddagen så satt jag och Emelie hemma hos Ulrica och pratade, diskuterade och planerade inför F11 och jag tror nog att detta kan bli riktigt riktigt bra! Vi har ju visselpipa och allt ;)
Vi kan nog bli ett bra team i alla fall!
Sen fick vi gå en husesyn och tycker att deras hus va jättefint! bubbelpool hade dom som vi tyckte vi skulle ha vin och kick-off i ;) haha! Who knows ;)
Efter mötet så åkte jag till Sanna och hade lite mys! Vi satt och prata, kollade på OC, lyssnade på musik och tjöta ännu mera. Me like alot!

Happ, idag är det nyårsafton då!
Blir att spendera den med Emelie och Christopher och deras kompisar på någon fest.
Skall ragga lite skjuts nu hade jag tänkt så jag slipper ta min bil in, och sen även fixa skjuts hem.
Har alternativet att ta taxi eller fjäska brutalt mycket med mamma och pappa så de kan komma och hämta mig och Sara på natten. Så nu ska fjäskandet börja! De verkar gå ganska så bra faktiskt ;)

Ska snart hoppa in i duschen och sen kommer nästa problem!
VAD SKA MAN HA PÅ SIG!?
men de får lösa sig!

-----------------------------------------------------------------------------------

Så höll jag några utav mina nyårslöften detta året?
Japp, det gjorde jag! Jag skulle ta körkort innan 2009 tog slut och jag lyckades, 19 Mars kl. 08.34 hade jag mitt papper i handen och ringde och väckte Emelie och berättade nyheten :)

Kommer det några nya löften till 2010?
Ja, det också!
Ska sluta småäta godis varje dag som de har blivit detta året och i samma veva gå ner i vikt! Smidigt va!
Jag har fortfarande min drömgräns <3

Gott nytt år på er kära vänner, hoppas att 2009 slutar bra och att 2010 börjar underbart! <3


I'll go on dreaming

Jag är ju ganska knas så jag har börjat vara uppe ganska så länge på nätterna!
Just nu skyller jag på One tree hill säsong 6, avsnitten får mig att vara uppe till minst halv tre varje natt!
Igår såg jag ett avsnitt och jag bara grät, grät och grät igenom heela avsnittet, tårarna tog verkligen inte slut någon gång! Sjukt att en serie kan göra en sån effekt på ens känslor!

Klev ur sängen vid tio tiden och käkade en lugn och sansad frukost och väntade på att Sofia skulle komma hit!

vid halv tolv ungefär så kom hon och vi slog oss ner och tjötade en stund och sen fick Fia spelet och tyckte att vi promt skulle gå ut och gå i denna kyla som var idag! Så vi tog oss en rejäl runda och samtidigt pratade vi om allt och ingenting. Vi strosade förbi Amelies hus och då vare någon som knackade på rutan så vi gick upp för att säga hej och då öppnade Alma och då skulle de bjudas på kaffe och kladdkaka! Kan ju inte säga nej till denna goa tös :)

Så vi var där i drygt en timme och sen vandrade vi hemåt igen och kort därpå så åkte Sofia hem. Många att träffa på kort tid men hon skulle nog försöka komma hem i Januari igen, hon tycker det är jobbigt att va i uppsala under helgerna, and I done blame her!

Vad har skett mer tro?
jo, på kvällen var de ju dags att träna. Sista träningen innan KM som är till helgen.
Gick väl lite sådär för min del men jag tar de med en nypa med salt!
Lite kul så att jag och Sara brukar ju aldrig stanna och duscha efter att vi tränat utan vi drar ju hem direkt och duschar hemma, men så tänkte vi att idag ska vi stanna kvar och då var det INGEN annan som stannade kvar! haha.. vi valde helt fel tillfälle!

I morgon ska jag in till staden och växla in mina pengar i min "spargris" och så klippa håret! Äntligen! Kan ju kanske sluta använda min "bad hairday" mössa ;)
Sen vankas det nog lite möte med Emelie och Ulrica om F10 och sen på kvällen blir de Sanna en sväng, naaajs!
Så dagen är ju lite bokad sådär! Så den lär gå fort, men mest av allt längtar jag till att det skall bli måndag! :)

Devil in disguise

hej hej!

idag har de varit flytt på schemat hela dagen!
Har bärt lådor och andra pryttlar till Emelie och Christophers nya lägenhet på danskavägen och den var väldigt mysig måste jag säga.
Blev donken till middag och de va gött, man blev lite hungrig!

I morgon kommer fina Sofia och hälsar på mig, hon har kommit hem ifrån Uppsala nu över jul och nyår och då får man passa på innan hon åker iväg igen! Kommer bli superkul att se denna bruttan igen! <3
Sen på kvällen är det träning i Frejahallen, ladda inför helgens KM så att säga! Vi skulle spela, spela och spela verkade det som på Bettan, och de är ju kuuligt :)

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0