Maria (I like it loud)

Lite lagom seg dag!
Klev upp vid åtta, käkade frukost och gjorde mig i ordning och sen åkte jag i väg till stan för att gå till arbetsförmedlingen. Har inte varit där på över ett halvår nu, så nu var man tillbaka.
Tur att Carro och David var där, dom förgyllde stunden en aning. Ingen ny info mer än att vi slipper åka till Skövde. Vi åker till Falköping 1-2 ggr i månaden bara och skall maila en gång i månaden vad vi söker för jobb och att vi ska försöka hitta praktikplatser.

När mötet va slut ringde jag upp Emelie som had ringt mig och hon ville ha lite hjälp på supermarket så jag åkte dit och hjälpte henne packa och köra alla hennes matkassar till jobbet.
Sen begav jag mig hemåt och har legat en hel del på soffan, va trötter i dag!

Skulle egentligen sprungit idag också men vädret tillät inte detta, så vi skjuter på det till en annan gång!

Nu ska jag göra mig i ordning och så dra in till stan, ska till terrassen ikväll ;) haha, den va ovanliga va?
Så vi hörs!

Nessaja

Hej Hej!

Ja gårdagen blev riktigt bra tycker jag. Bättre än förväntad!
Vädret va väl inte riktigt med oss som vi ville så något bad blev det ju inte. Men jag åkte in till stan vid tolv och landade hos Emelie. Vi tog oss en tripp på stan och kollade på olika presenter till varandra, så nu kan man välja och braka :P
Vi passade även på att ta oss en fika på Lilla blå och en tripp till systemet blev det och sen drog vi tillbaka till lägenheten!

Där så slappade vi lite framför OTH och tjöta lite skit men mest för att låta mackan smälta i magen och för att ladda. Vi bestämde oss för att springa på berget denna dag. Så vi bytte om och så åkte vi upp till berget och sprang där och de kändes riktigt bra faktiskt. Mycket planare mark där än vad det är i Vartofta så de gick riktigt bra. Jag stannade inte så mycket som jag brukade göra och jag kände mig riktigt nöjd faktiskt :)
Efter de så åkte vi till Vartofta och jag tog en snabb dusch och så ner igen till Marita och där så skulle vi baka. Vi började med chokladmuffins och den blev så bra så ;) Sen fick vi hjälp av Sara att göra Drömmar. Mycket lyckade kakor måste jag säga :)
Fick äran att färga håret på Emelie. Första gången någonsin jag färgat håret på någon och ja, de gick väl ganska så bra tror jag. Jag åkte även på lite färgklickar i mitt egna hår ;)
Sen lirade vi lite GH och därefter flummade vi i köket, dansade och va allmänt cp och sen åkte jag och Emelie in till stan igen. Vi gjorde i ordning oss och sen drog vi och geson till Terrassen och där spenderade vi mest tiden med att sitta och tjöta med Pryssan och hennes kompisar! Hade riktigt trevligt!
Vi kom hem vid halv fyra ungefär!Körde Emelie till jobbet vid halv tre, det spöregnade och sen åkte jag till Pa:s och handlade och sen blev de till att åka hemåt igen och började förbereda att Sara skulle komma.

Vi grillade när Sara kom, kroketter, sallad och vitlöksdressing stog på menyn och samtidigt kollade vi på Nära och kära. När den filmen va slut så gick vi ner till henne och lirade lite GH en stund och sen efter det så gick vi trappan ner och gjorde vi ordning popcorn och dricka och så slog vi oss ner i soffan och kollade på She's all that och flummade lite grann i soffan kanske ;)
I morgon blir de att gå upp 8.00, skall vara på arbetsförmedlingen 9.00 i morgon på nått trökigt möte! Sen får man se vad som sker. Kanske blir en intervall träning och på kvällen är det Terrassen som gäller med Emelie och hennes kompisar. Så ser de ut just nu, sen får man se :)

Lazy eyes

God kväll!

Idag har det varit heldag med Sara :)
Vi drog till Skövde vid halv tolv, till Elins Espeland eller va de heter, forna Maxi. Gick i alla affärer och lite sådär. Sen gick vi till alpina och käkade god mat och jag beställde ju såklart de vanliga och va lite retsam och skickade en bild på det till Emelie. Gud ska veta att det var gott!
Sen gick vi in till OnOff och där drog Sara loss en Mp3 spelare och då jäklar i mig tjöt larmet i affären! HAHAHAHAHAH... Gud vad jag skrattade. Vi fortsatte vår tripp till Commers där vi gick till Vero Moda, Stadium och H&M.
Det jag inköpte idag var; En film "Fredagen den 13:e", En T-shirt, Ett Halsband, Fotsalt och lite andra välbehövliga saker ;)

Nu ikväll så har vi spelat Guitar Hero och vi ägde ju skiten ur spelet! haha.. De vart najs och jäklar vad vi trummade och rockade! Sen slog vi oss ner ute och lyssnade på Tomas, Marita, Bamse och Lasse som tjötade skit i trädgården. Det var mycket underhållande och de blev många skratt.

En trevligt dag måste jag säga :)

I morgon blir de kanske att bada om vädret tillåter, så snälla gud, jag vill ha solsken och värme i morgon, okej?
Annars vet jag inte vad som händer på dagen där men på kvällen blir de Terrassen :)

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0