Love game

Hejsan svejsan!


Idag har de varit underbart väder och jag har vart ute typ hela dagen!


Har spelat högmusik och legat ute lite grann och trixat även lite grann. Sen joinade Sara mig till stan där vi köpte morsdag presenter och handlade lite glass och nyponsoppa till en sjuk Emelie. Jag och Sara drog upp till mig efteråt och tvättade min bil, den blev lite vitare men den kan bli riktigt vit om jag får den vaxad och sådär. Så det får bli snart också! Tisdag kanske, vem vet. Får se hur vädret blir!

Sen la vi oss på baksidan lite grann och glassade i solen och trixade vi lite grann och därefter så åkte vi ner till Marita för att spana på vad hon och Emelie gjorde.

Vi blev kvar en stund så vi grillade och sådär och sen åkte Emelie hemåt till stora staden.


Jag och Sara gick över till min bror för att spana på hur de gick med byggandet av mitt ljud i bilen och de gick bra. Så nu har jag ett jäkla ljud i min bil, jag och Sara va tvugna att åka ett strög i Vartofta och dunka lite grann och ja, skillnad måste jag säga. Så nu kan man ströga ordentligt kan jag säga!


Nu funderar jag på att duscha och lite sådär. Ska inte upp direkt tidigt i morrn eftersom besöket i skövde är klockan 13.00. Tänkte passa på när jag är i skövde att hitta något som man kan hänga på Emelie på studenten när hon går i tåget. Nått fiffigt ska jag väl kunna finna ;)


Sen på kvällen är de match och jag ska köra Sara till matchen eftersom hon har körskola så vi kommer lite senare än vad de andra gör.

Får se vad dagen har att erbjuda!


tjingeling!

Somewhere Over The Rainbow

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Hur längesedan var då inte detta egentligen? Inte överdrivet längesedan egentligen, några dagar sådär bara.
Min dator har varit trasig så den har varit i händerna på Stefan som lagat den så den är seriöst som ny, kommer inte ihåg när denna va såhär snabb och ja, jag gillar't kan man säga!

Sumering av de senaste dagarna:
I tisdags så gick ju datorn sönder på kvällen men jag lyckades underhålla mig ändå. Sanna ringde och ville ha sällskap nere på vårfesten på skolan, så vi hade mys och mycket prat blev det. Me like! <3

Onsdagen vart lugn. Jag jobbade till en början från 8.30 och fram till 17.00 ungefär och sen på kvällen fick jag äntligen träna igen! Hur underbart var inte det då? Började på den jobbigaste träningen med styrka och kondition men de är bra, bara att kämpa på, kommer nog snart tillbaka till min ursprungliga form hoppas jag. Underbart att vara tillbaka i alla fall, till gemenskapen!

Torsdagen började med att jag körde in Sara till skolan och jag gick in på banken och förde in lite pengar och sen åkte jag hem och då mekade jag och Lars lite med min bil. Bytte olja och oljefilter och så fick han för sig att bygga ljud i min bil så just nu har jag massa bröte i min bil, en stor baslåda och lite kablar här och var, förhoppninsvis snart klart så man kan dunka ;) haha... På kvällen så körde jag in Emelie och hennes två klasskompisar till Skövde för dom skulle på någon studentfest där och sen åkte jag hem igen.

Fredagen började med gött väder så jag släpade fram min kamera och tog massa kort på nyckelpigor och vissa blev bra andra inte. Sen vid halv tre så kom Emelie så då åkte vi runt och kollade på lite fotoplatser till hennes balbild och jag tror vi fann en bra plats faktiskt! Sen åkte vi till Marita och fikade lite och sen var de dags att stå i kiosken på herrarnas match och mycket korv blev det sålt! När de va klart så drog vi hem till mig och kollade på One tree hill och käkade sega ostbågar och därefter åkte vi till donken och käkade glass vid halv tolv.. haha! Emelie körde min bil hela kvällen ^^ När vi kom tillbaka hem igen så kollade vi på skräckfilm och sen blev de lite One tree hill igen och sen la vi oss och tjöta lite och sen snutta vi kudden.

Vi blev väckte idag utav Christopher vid tjugo i elva, vi låg och drog oss en bra stund och sen gjorde vi frukost, körde ner min bil till Lars och sen grillade vi tillsammans med Sara ute i trädgården. Hamburgare är smarrigt de, så vi satt ute och tjöta lite och göttade oss. Sen gick vi in och jag plattade Emelies hår och sen åkte hon iväg med Christopher och Naemi.

Jag drog mig hemåt och la mig ute en sväng och läste en mycket bra bok och sen dunkade jag lite musik. Sen gick jag ner till Sara och vi gick till affären och sen vidare till Åsa och Stefan, fick hämta min dator! Vi blev sittandes en stund och tjöta med dom och sen drog vi hemåt och på vägen hem bestämde vi att vi skulle käka pizza och kollla på robinson, så vid halv åtta drog vi emot stan och beställde pizza som vi tog med hem. Vi bjöd även Marita på en pizza, så snälla är vi!
Robinson sög balle, helt fel person vann. Anna eller Jarmo skulle ju vinna för sjutton men vem går och vinner? Jo den där förskräckliga Ellenor! usch!

Efter robinson tog vi oss en tur på byn och hamnade hos Catrine så vi satt och tjöta i soffan med henne om lite ditt och datt, mycket trevligt måste jag säga.

Så nu satt man här och klockan har blivit för mycket även denna gång vid datorn! Men jag skyller på att jag måste installera saker igen på datorn ;) De är väl en bra ursäkt? :D

If you dont know me by now

God kväll!


Jag kan inte sova på nätterna längre. När klockan va halv två i natt så hade jag inte somnat, jag hade knappt lagt mig. Så lägger jag mig och vänder och vrider, kollar lite teve, lägger mig, vänder och vrider, läser osv så fortsätter de och jag vill inte sova bort dagarna så jag ställer klockan men har börjat stänga av den så idag vaknade jag av Sara och sen av den värsta rösten i världshistorian. En idiot som står precis utanför mitt fönster och gapar på sina äckel hundar. Skjut faanskapet, och då pratar vi inte om hundarna!


Jag gick ner till dagis och plockade upp Wilma och Hanna och dom var mycket glada när jag kom och personalen tycker de är lika kul när man kommer och säger hej. Dom förknippar Faster Anna med en äldre kvinna och så kommer en ung tjej, de tycker dom är roligt.


Jag blev så feting lurad idag också. Jag satt och spelade Yaniv med en Israel och en engelsman, trodde jag. Det visade sig att den här Engelsmannen som jag pratade med var Emelie hela tiden, så jag gav ut min mail och msn osv och trodde benhårt på att det var Edward, 25 år ifrån England. Jag kan förstå att Emelie skrattade bakom sin skärm!

Jag hade ju mina misstankar om namnet för så hette Emelie på lunarstorm en gång i tiden men jag tänkte att äsch, de kan inte va hon.

Hon är bra rolig den tösen. Så nu vet hon hur desperat jag kan vara som ger ut min msn och mail till främlingar från andra länder ;)


Gött väder har de varit idag och de va gött att kolla på träningen på kvällen. När jag kom ner till klubbhuset så ringde Sara och sa att Emelie behövde ha en sak och då fick jag gå hem igen men jag fick snålskjuts utav Emma C på moppen och tåget kom självklart och ställde sig för att invänta ett annat tåg. Så jag gjorde en fuling och sprang över men sen kom det andra tåget så då fick jag vänta på andra sidan. Lokföraren tog fram pekfingret i fönstret och sa ajjabajja till mig. Jag skratta så jag dog!

Dom va inte så jätte många idag på träningen tyckte jag men de funkade ändå och dom sprang som små judar där allihop. Tycker att träningarna har blivit en aning mer seriösa faktiskt sen vi haft våra möten. Kul tycker jag, de visar sig på matcherna sen!


I morgon ska jag till sjukhuset och ta mina prover på förmiddagen och sen får man se vad som händer. Antaligen ingenting speciellt.
Är de fint väder så är de solen som gäller känner jag.
Så min bleka kropp kan få lite färg!

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0