Love game

Hejsan svejsan!


Idag har de varit underbart väder och jag har vart ute typ hela dagen!


Har spelat högmusik och legat ute lite grann och trixat även lite grann. Sen joinade Sara mig till stan där vi köpte morsdag presenter och handlade lite glass och nyponsoppa till en sjuk Emelie. Jag och Sara drog upp till mig efteråt och tvättade min bil, den blev lite vitare men den kan bli riktigt vit om jag får den vaxad och sådär. Så det får bli snart också! Tisdag kanske, vem vet. Får se hur vädret blir!

Sen la vi oss på baksidan lite grann och glassade i solen och trixade vi lite grann och därefter så åkte vi ner till Marita för att spana på vad hon och Emelie gjorde.

Vi blev kvar en stund så vi grillade och sådär och sen åkte Emelie hemåt till stora staden.


Jag och Sara gick över till min bror för att spana på hur de gick med byggandet av mitt ljud i bilen och de gick bra. Så nu har jag ett jäkla ljud i min bil, jag och Sara va tvugna att åka ett strög i Vartofta och dunka lite grann och ja, skillnad måste jag säga. Så nu kan man ströga ordentligt kan jag säga!


Nu funderar jag på att duscha och lite sådär. Ska inte upp direkt tidigt i morrn eftersom besöket i skövde är klockan 13.00. Tänkte passa på när jag är i skövde att hitta något som man kan hänga på Emelie på studenten när hon går i tåget. Nått fiffigt ska jag väl kunna finna ;)


Sen på kvällen är de match och jag ska köra Sara till matchen eftersom hon har körskola så vi kommer lite senare än vad de andra gör.

Får se vad dagen har att erbjuda!


tjingeling!

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0