bye bye

Onsdag!
På kvällen blev det myspys med Sanna och Emelie hemma hos Sanna =)
Vi lagade smaskig mat, kollade på OC, käkade massa onyttigt och tjötade och skrattade en hel del!
Ett tips! Ät inte inlagd Kapris, de smakar vidrigt! Matlagningsvin är inte så gott heller för den delen ;)
En mycket mysig och rolig kväll <3

Torsdag!
Idag blev det att åka till Skövde tillsammans med Sanna som behövde köpa lite grejer, som en ny jacka och sådär! Första vändan blev till commerce och där fann jag en T-shirt och Sanna en jacka och sådär och efter ett par timmar drog vi vidare till Maxi huset och strosade där lite och därefter käkade vi på Alpina och sen bar det iväg hemåt! En trevlig tripp till skövde =) <3
Nu ikväll var det träning och de gick inte så värst bra för min egna del men de är bara att ta med en nypa salt och bara fortsätta att kämpa nästa träning.
Vi ska visst vara med i en till cup nu, kinnarpscupen den 27 december. Kan ju bli lite kul och bra att få lite försmak inför de andra cuperna som kommer!

Nu äre halloween typ!
Funderar på ett besök till kyrkogården på lördag förmiddag! Kan ju bli första gången då sen 2003!

nu ska jag snutta kudden!
tjingeling!

Without you

God kväll!

Igår började dagen vid 10.00 och gud ska veta att hade jag inte en tid att passa så hade jag nog sjutton sovit vidare i någon timme till, sov inte så bra natten mellan fredag och lördag.
Men man hade ju en tid att passa så de va bara att kliva ur, ta på sig kläder och sen käka en lätt frukot och sen sätta sig i bilen och åka till Fia.
Blev mött utav Fia i dörren och hon slängde på sig kläder och sen gick vi ut och gick. Hon bor vid Osten så vi gick därifrån upp till mösseberg och tog trapporna upp dit och sen gick vi 2,5 km där på terrängen och sen gick vi tillbaka och mer därtill, de blev sammanlagt en mil och två timmar vandring där vi pratade om allt mellan himmel och jord, de kändes inte som två timmar! Kul att se henne igen efter 6 månader. Hon pluggar ju i Uppsala så hon är inte i Fkp såå ofta men när hon är här försöker vi alltid ses på något sätt!

När jag kom hem så hände väl inte så överdrivet mycket. Jag lagade lite mat och sådär och sen var de dags att gå ner till Amelie!
Vi gick direkt till affären med Alma där vi skulle köpa lördags godis, så vi skuttade dit (bokstavligt). Köpte de godis vi ville ha och sen gick vi hem. Tanken va att vi skulle se på Lilla sjöjungfrun men ljudet på teven va såå lågt så vi beslöt oss att inte kolla på filmen.
Så vi busade massor med Alma och hon somnade som en stock i soffan till slut. Så jag och Amelie satt och tjötade en bra stund och vid halv två drog jag mig hemåt därifrån! En mycket trevlig kväll hade vi!

Idag fick man sova en timme längre då vintertiden börjar och sommartiden är förbi. Den timmen kändes knappt kände jag men ändå!
Åkte iväg och tränade vid två tiden. Det var bara vi i damlaget där så denna träningen va faktiskt rolig. Blev mycket mera fart och de small lite mera. Sånt gillar vi!
Fick reda på att vi skulle få tjäna pengar på att packa ost i Stenstorp, de låter ju finemang tycker jag! Vi behöver det så tycker vi ska ta vara på de tillfällen när vi får dom! =)

Sen kom jag hem och då eldade jag i pannan och sen tog jag en varm och skön dusch och sen har de varit slappt. Kollat på LA ink och ja, nu är jag så sugen på en tatuering så de finns inte. Men jag får inte tummen ur röven att ringa och beställa tid! Men de kommer väl den dagen också antar jag!
Säger bara en sak; Ensam mamma söker <3
Det är verkligen söndagskvällens höjdpunkt måste jag säga. Det är sååå mysigt och de känns ju lite sådär måste jag ju säga att det snart är slut! säger bara; Helena måste välja Micha eller Peter, Ulrika måste välja Lasse och Madde måste välja Martin men jag blir inte ledsen om hon väljer Anders heller, han är lite charmig :)

Efter att de va slut så har jag suttit och pratat med Stefan på msn typ och lite annat folk runt omkring.

Det är väl kanske på tiden att gå och lägga sig! De känns så i alla fall nu! 
Natti natti på er i cypervärlden ;) 

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0