Tonight is the night

Gooood kväll!

Dagen har gått väldigt fort idag!
Har grejat lite med alla pizzor och så vidare tills på lördag så nu har jag vad dom kostar och alla har bestämt sig för en pizza så nu ska de bara lämnas in på pizzerian och den äran fick Emelie :)

Emelie och Geson kom upp till mig med paketet jag glömde igår. Dom ville ha sällskap nere så jag packade fotbollsväskan och sådär och så åkte jag med ner och där gjorde vi pannkakor och lyssnade på Doktor Bombay :P Pannkakor = mums! och sen gjorde vi fika till Patrik och Henke också som snickrade på huset!

Sen blev det kalas för Wilma en stund. Hon rev upp sitt paket ifrån mig och blev glad och sen satt jag, Wilma och Hanna och pusslade på golvet med något nytt pussel hon hade fått.
Va riktigt mysigt faktiskt att ligga där och pussla med dom!
Sen var de mat, det blev lite lasange och sen busade vi ännu mera och sen va jag tvungen att gå till träningen så någon tårta blev det inte för mig men massa kramar i ställlet!

På träningen va vi 6 st och eftersom de va sista utomhus träningen så spelade vi Fotbollsvolly och sen sprang vi lite och sen sköt dom lite på mig och sen körde vi bowling som avslutning.
Så nu ska man kliva in och ladda för KM och alla roliga cuper! :D

Lördag närmar sig med stora bauta kliv och jag ser fram emot de till tusen!
Jag blir alldelles mega glad och wohoo hela jag när jag tänker på't!
I LIKE IT ALOT! Någon mer i laget som ser fram emot det? ;)

I morgon blir de nog marknaden och då ev. med Emelie =)
Annars få rman se vad som sker!

För alltid

Har spenderat hela dagen tillsammans med Emelie!
Vi och Marita for i väg till Skövde i morse för ett besök på KSS. Emelie hade tid 10.40, hon fick komma in till läkaren 11.40 i stället. Läkaren va en timme sen med allt, lagom seg väntan men Emelie roade sig med en rullstol ;)
Positiva besked blev de ifrån läkaren, ingen operation utan hon ska bara till en sjukgymnast och träna upp knät och sen är de pang på fotbollen igen! De va ju finemang! :)

Sen drog vi till Maxi-huset och shoppade lite och käkade lite mat.
Emelie shoppade ju då mest som vanligt, två par skor, halsduk, mössa, klänning osv. Hon fick mycket prylar för pengarna! Jag shoppade ett par skor, ett par festskor typ och så köpte jag en födelsedagspresent till Wilma!

Efter Skövde åkte vi ut till Kinnarp och spanade där men fann ingenting.
Sen åkte jag och Emelie in till stan och gick på stan. Vi tog en fika på lilla blå och sällskapade med Chris och Linda, mycket trevliga människor de där!
Sen strosade vi lite i affärer och vi hamnade såklart på myspys som vanligt bland alla leksaker! Väsnas ska de göras! ;)

Efter de så blev de lägenheten och dags för att storstädning. Vi dammade, dammsög, skurade och Emelie låg på alla fyra inne på toa och gjorde fint!
En snabbis till pa:s och ÖB blev det också.
Vid halv åtta bestämde vi att vi var klara så vi beställde en pizza som vi delade på och sen kollade vi på Idol. Det var vi värda kände vi efter vårt hårda slit!
Emelie och Christopher körde hem mig sen på kvällen vid halv tio :)

Vid tio ringde Sara och vi pratade en timme!
Lite besviken blev jag ju att Klara inte gick vidare i idol, hon sjöng as bra och rysningar i kroppen blev det! Men Erika kom ju vidare i alla fall! Yeeey!
Sjöng en vaggvisa för Sara (hon ville jag skulle skriva detta) och sen somnade hon gott!

I morgon får man se vad som händer på dagen. Resurs kan ju ringa, eller så skiter dom i det!
Annars så fyller Wilma 5 år <3 Så på eftermiddagen blir det kalas och därefter är det träning igen!

LÄNGTAR TILLS PÅ LÖRDAG! ååååhh, de ska bli så jäkla kul att spendera dagen med laget!
Femkamp och sen fest på kvällen, de kommer bli så underbart skoj och jag är sååå taggad och sugen så de finns inte! <3

Let love lead the way

Hej hopp!

Igår hände väl inte så värst mycket.
Jag sov väldans länge, ända till tio i tolv, väldigt olikt mig men de va väldigt skönt!
Dagen rullade förbi i alla fall och gick mest runt och väntade på att söndags teven skulle börja, de vill säga:
18:00 - One tree hill
19:00 - Americans next Top Model
20:00 - Ensam mamma söker

Jag slog mig ner i soffan med filten vid sex och spanade på One tree hill, sen plingade det på dörren, så jag gick och öppnade och där stog Stefan och log :) Så någon söndags teve blev det inte ^^
Vi satt och tjöta och sen kom även mamma och pappa hem så då skulle ju mamma bjuda på fika. Så vi satt i teverummet och pratade och fikade med bullar och äppelpaj med vaniljsås. Klockan drog iväg och mamma och pappa gick och la sig och då började en bra film på teve så jag och Stefan satt uppe och kollade klart på hela filmen och sen så åkte han hem i regnet vid halv tre. Dagen slutade ju bra =)

Idag så va jag med Emelie på eftermiddagen. Vi kikade på O.C och tjöta lite, vilket jag tycker är väldigt skönt och de känns som bäst när man pratat med Emelie, även om de bara då är vardagliga saker =) Hon vet nog inte hur mycket de betyder för mig, men det betyder en hel del att få höra hennes åsikt eller bara höra hennes skratt när det är något roligt :) 
Sen så stekte Emelie pannkakor och de vill ju säga mycket gott då Emelie är en jäkel på matlagning ;)
Sen så tog vi ett strög på byn och de va LÄNGESEDAN!
Åkte upp till mig och skissade på inbjudan till Årsfesten och kollade på lite visor till vårt sånghäfte och sen åkte vi ner till träningen.

Vi var hela 10 st till slut på träningen när alla kom. Blev lite hinderbana typ eller vad man kan kalla det och sen blev de uppvärmningen av mig. 21 blev det och även straffläggning på mig. Spännande de där!
Ser fram emot Lördag nu så de finns inte! Då ska det festas ska jag säga er och vi kommer ha skit kul på dagen också, det är jag 100% säker på!

I morgon blir det Skövde med Emelie och Marita om inte resurs ringer. Emelie skall till KSS med knät och sen så ska vi till Maxi och kika lite där. Får se om jag hittar något till Wilma kanske?
Det blir nog en trevlig dag i alla fall!

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0