Ljug för mig älskling

Då var den dan' före doppare dan' och dagen på jobbet har varit fullspäckad från start till slut med förberedelser inför jul och dylikt. Stressigt men tiden gick ju rättså fort och de är alltid positivt :)
Fick en liten julklapp också, men den skall öppnas i morgon på julafton!

Efter jobbet åkte jag på lite ärenden i stora och mycket folktäta Falköping. Så de gick ju lite långsamt men tids nog va de klart!
Åkte sedan ut till Frida en liten sväng för en liten fika med Kaffe och krämbulle :) Sen noppade hon mina ögonbryn och därefter blev de styling på högnivå och ja tänk att man typ kan se snygg ut! haha..
Snart är det dags för Bingolotto. Kommer sakna att ha Emelie vid min sida så som de har varit de senaste åren men hon har börjat piggna till i alla fall och det glädjer mig välderliga! Vi har kontakt under spelets gång ;) Vi siktar in oss på miljoner och bilar :)

Efter blir de väl en dusch och lägga sig, uppstigning tidigt i morgon!

God jul på er där ute! <3

Just a kiss

Fyra ljus är tända. Tomtar framme. Granen klädd. Julklappar inköpta och en dag kvar att jobba sen får även jag lite julledigt, hela tre dagar. Ska bli skönt, riktigt skönt faktiskt!
Julafton blir fullspäckad från tidig morgon till sena kvällen, men tror den kommer att bli mysig! :)

I morgon är det dan' före doppare dan', jobbar på förmiddagen och sen blir de lugnt skulle jag tro. På kvällen blir det uppesittarkvällen (bingolotto) som alltid, dock utan Emelie denna gången då hon har gått och blivit magsjuk :( Hoppas att hon kryar på sig ordentligt så hon är pigg på julafton och resten utav julhelgen så får hon och jag träffas efteråt istället och ha lite julmys!

I Januari är jag ledig i tre veckor och på något vis längtar jag väldigt tills dess, betald ledighet tackar man inte nej till jämnt. Kan bli gött med ett breake ifrån arbetet. Hoppas på att jag kan hitta på lite busigheter under denna lediga period!

Saknar fotbollen något fruktansvärt just nu. Hoppas Tomten kommer med något bra i sin säck för det!

tjing!

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0