What's the point

De va änna svårt att somna igår! Klockan va nog fyra när jag tittade på den sist!
Somnade men vaknade lite titt som tätt och kom nog aldrig riktigt in i den där djupa sömnen men de får bli tidigt i säng idag i stället och försöka kliva upp i skaplig tid i morgon!

Så det har varit lite utav en funderar dag!
känner att jag inte vill ta tag i det för det ligger inte i mina händer och då antar jag väl att jag får vänta?
usch, bara skit!

Mötte upp Emelie vid hennes jobb och sen drog vi till Ulle och väl där åkte vi in och käkade sibylla och en snabb kaffe och sen iväg på U-möte och de gick ju kanon. Bara en timma, det är nog något sorts rekord tror jag! Klubben är nog helt på rätt spår nu tycker jag! Heja VSK :)

Längtar till vår och sommar nu! Tänk att slippa ha jackan, mössa och vantar på sig liksom! De vore ju en fröjd!
Kalles kaviar cup lockar ju en hel del också, de ska bli sååå kul :) Så sommaren får gärna komma NUUUU! :)

There's a place for us

Igår åkte jag in till Liza och hade fredagsmys :)
Va väldigt längesedan som vi träffades och umgick så det var mig på tiden! Så vi åkte och köpte lite godis och sen kollade vi på handbollen och tjötade skit, sen kollade vi på På spåret och vi var inte så dåliga ändå på vissa frågor faktiskt, plus i kanten till oss! Sen hämtade vi en pizza som vi delade på och små kollade på en film på tv:n och därefter så satt vi och flummade vid youtube som vanligt :) Åkte hem vid halv ett ungefär efter en toppen kväll! :)

Idag fick jag ett litet kaffebesök utav Emelie innan hon började jobba, så vi satt å tjöta lite skit :) Trevligt tycker jag :)

Satt och kollade igenom min bilddagbok, några år bakåt då! Jäklar vad kort man tog och vilka goa minnen som ploppade upp när man kikade :) Kollade på då jag fick körkort och det stog "Jag fick låna Anders volvo och åkte in till Emelie" och då ploppade den där känslan upp hur jag kände de när jag körde iväg första gången ensam i bilen! wow! och hur Emelie stog i fönstret när jag åkte hem och kollade så jag kom iväg! haha, underbar känsla! Eller när jag fick köra Emelies bil första gången, kärringstopp efter kärringstopp! Kom inte upp från backen vid affären! ja, gud vad vi skrattade!!

Ska om några timmar gå ner till Suzz och ha hand om Emilia och Ärtan + vara chaufför ikväll! Emilia har längtat efter denna dagen! Igår ringde hon och frågade vad jag ville ha för chips! Så det blir nog en rolig kväll skulle jag tro, mysig om inte annat :)

Mad world

Goder afton!

Sikken helg sikken helg!
Fredag kväll blev det fest, åkte till Nathalie på förfest och där var Emelie, Sara, Sara och Elin! Ett riktigt tjejgäng, så möe tjöt blev det och några omgångar med pyramiden vilket resulterade i fylla för oss alla ^^
Tog tåget och drog till Skövde och klev in på Bogrens där vi dansade häcken av oss och sen tog vi självklart tåget hem igen och i Falköping så kom Morgan och Suzz och hämtade mig och Sara, så vi kom hem vid tre ungefär :)

Lördagen va man seg :P Sov till och från till klockan typ var 12 och sen klev jag upp och käkade lite mackor och tog en välbehövlig och skön dusch :)
Sen på kvällen var det tjejkväll hos Sara så vi käkade god mat/efterrätt och spelade spel och skrattade :) Även där blev det lite vin och ja, sent blev det också men som vanligt vaknade jag och Gonza tidigt och började inleda en konversation ;)
Vid 16 var de möte i klubbis och därefter bäddade jag ner mig i sängen och kollade på handbollen och somnade sen gott innan klockan blev tolv! :)

Så en tjejhelg blev det, tackar alla tjejer som medverkat! :)

Idag inledde jag dagen med att åka till Ulle och sitta och skriva på en årsberättelse för F11 tillsammans med Emelie :) Den blev riktigt bra tycker jag allt, så lite kaffe på det :)
Sen åkte vi alla tre in till Falköping och lunchade lite grann och därefter åkte Ulle men jag och Emelie gjorde lite ärenden och kollade på möbler på Jysk! Emelie har hittat en soffa och lite annat som hon skall köpa, fin fina saker :) Kommer bli galet snyggt i hennes lägenhet!

Nu här hemma så har jag haft lite mys med Wilma och Hanna. Så vi käkade lite popcorn och tittade på en film :) Men nu ligger dom i sina sängar och sover så gottigt! :)

I morgon blir de att gå till dagis och hämta Hanna och sen hämta Wilma på skolan :) Lars är iväg med Alfred i göteborg på sjukhuset, dom ska kika lite på honom och berätta mer om operationen :)
Sen ska jag träffa Amelie en sväng och därefter åka och träna på konstgräset! så Full rulle som vanligt!!

Näe, nu ger jag upp detta för idag!
tjing!

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0