Great balls on fire

I helgen som va, var de party ;) Åkte till Emelie efter hon slutade jobbet och sen gjorde vi oss i ordning och spatserade iväg på förfest hos Linda vid sju. En trevlig kväll blev det allt med lite nya bekantskaper, inte bara de gamla vanliga! Fast dom är de inget fel på heller ;) Kvällen slutade med dagnys och Anders Fernette i alla fall och en timme mindre att sova ;)

Söndagen vaknade man självklart ganska så tidigt och ja, en timme gick som sagt bort och man var bra seg och de va man ju inte ensam om! Jag och Emelie fixade skjuts till Vartofta då vi båda kände att vi inte var i körbart skick ;) På sena eftermiddagen var det match i ett jäkla sjukt väder och de slutade med vinst, 8-4! Kom hem och slängde mig i sängen fullt med kläder och filtar och somnade göttigt :)Så var det måndag och en ny vecka!
Slängde mig i väg till jobbet och slutade vid 13, direkt efter jobbet så fikade jag hemma hos Amelie, tjöta lite skit och drack lite kaffe! Göttigt :) Sen åkte jag och hämtade Emelie som slutade halv tre och så drog vi till Senäte och hämtade nyckeln till nya lägenheten och sen for vi till gamla lägenheten och började packa de allra sista! :)
Vid halv fem kom flyttlasset och vi började lasta in, efter drygt 4 timmar så hade vi fått ut allt som var Emelies och även burit upp det i nya lägenheten och börjat montera ihop! Kanon bra ju! Toppen fin lägenhet!
Somnade även denna kväll göttigt ;)idag var de bra svårt att kliva ur sängen! Trött som en gnu och även en kropp som kändes rejält! Speciellt i vader och i rygg efter gårdagens flytt! Så de va tur att de inte va något tungt på jobbet idag :)
Efter jobbet så åkte jag in till centrum och lunchade med Amelie som va i stan, så käkade på wokstugan! :)
Ikväll blir det ingen träning för min del, får låta kroppen vila + att jag har tusen andra saker som behövs göras! Men hoppas de går bra för brudarna! btw, inte långt kvar till danmark :D
nä, nu har jag saker å göra :D

ting tjong

get over it

efter att ha vaknat toktrött efter nattens sömn och intagit en go frulle var det dags att åka in till stan för att jobba.. tyckte jag i alla fall men de tyckte inte min bil, han kände nog att "jag har ju rullat på bra i någon vecka nu så varför inte göra livet pest och spännande för någon annan" Så ja, lagom i panik springer jag in med 15 minuter kvar till jobbstart frågar om lov att låna päronens bil och swisch iväg med en bil jag ogillar att köra!
Jag kom precis i tid, ibland skall man ha lite tur!
Sen rullade jobbet på kanon bra och dagen gick fort förbi!

Som tur va så var det inget mega allvarligt fel på bilen så verkstaden fixade det på nolltid sen och därefter åkte jag in till Emelie och drack lite kaffe och fikade. Sen åkte vi till kinnarp och tränade F12.

Nu har man varit hemma en stund efter kvällens träningar och jag känner att det pulserar bra dumt i min ljumske och stel har jag blivit även fast jag va flitig och strechade efteråt! men men, tecken på ålderdom?

Ska se på big brother och sen sova!

I morgon blir det jobb och sen kommer kusin vitamin ifrån Skövde! :D <3 Va längesedan nu så det skall bli kul att ses och tjöta massa skit och fika lite :) När jag kommit hem får jag ställa mig och göra 50 st muffins till lördagens loppis! yeeeey? ända gången på året man typ bakar :P

sen får man se vad helgen bjuder på. ev. fest på lördagen men får se ^^
på söndag eftermiddag är det match igen i alla fall, sen lär man nog sova gottigt sen!

så måste jag beställa de där skorna nu också! VILL HA! :D

we are broken

Då var det måndag igen, veckorna susar bara förbi tycker jag :)
11 dar till Emelie får sin lägenhet! :) Måste ju kännas heelt awsome tycker jag :D
23 dar till Danmark :D Kommer nog bli kanon kul!
och ja, nu vågar jag nog nästan säga att våren är här!? :) Solen värmer tokgött när den lyser fasten det blåser en del men som vädergubbarna har lovat så verkar de bli 11-14 grader varmt i veckan och jag utropar ett HELL YEAH!

Snön kommer vara ett minne blott, I can feel it! :D

Idag jobbade man på förmiddagen som vanligt, en skön arbetsdag! :) Sen vart man lite social med Emelie och så drog vi till Ulle och drack en kopp kaffe, trevligt! :)
Nu ikväll blev jag nerbjuden till Amelie på kaffe och de sa jag inte nej till, även det trevligt :) Träffas ju tyvärr inte så ofta längre!

Åh en typisk grej! Kollade i nya Ellos katalogen och de stod 40% rabatt på 2 valfria plagg, YEY tänkte jag och läste det lite finskrivna texten, så det visade sig att det jag kollade på va det då fasiken inte någon rabatt på! CRAP! men jag kommer behöva ett par vårskor så jag funderar faktiskt ändå på att beställa dessa :)Tyckte dom va lite min stil och såg jäkla sköna ut, eller vad säger ni!? :)

I morgon är de tisdag och ännu lite arbete hägrar på förmiddagen och på kvällen sen är de träning och efter den ska jag, Mia, Kajsa och Malin käka donken :P haha.. vi tyckte det lät passande ;) Vet inte riktigt hur vi kom in på det men ja, så blir det i alla fall och jag har hört att iaf Mia har sett fram emot detta i en vecka nu :P

Nu blir de lite musik och sen big brother, därefter min sköna säng och in i drömmarnas värld!

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0