You've got a friend in me

Då var helgen över ännu en gång och som vanligt går den alldelles för fort!

Fredagen bestod av jobbet och en på kvällen blev det fotbollsgalan med fina laget! VSK va nominerade i 4 kategorier men kammade inte hem något pris tyvärr, men som Fia sa; Hade det funnits ett pris för att få igång festen så hade vi ju vunnit! Japp, så som vi rockade och fick igång folket till slut så borde vi ju lätt fått pris för det!
Jag och Emelie vandrade hemåt vid två tiden ungefär och kom väl i säng vid halv tre.

Klockan ringde 7.30 på morgonen, hoppade in i duschen, väckte Emelie och sen gick vi till Supermarket där Catrine skulle plocka upp oss och bilen puttrade emot KM i Stenstorp med F12. En mycket spännande förmiddag med två matcher som fick avgöras på straffar. Det slutade med att vi kom på en tredjeplats, grymt jobbat tjejer!

När KM va slut så åkte vi vidare till Kinnarp för deras Ungdomsavslutning. Blev lite prisutdelning, fika och underhållning innan det blev dags att åka hemåt.
Grejade lite på hemmaplan och på kvällen sen åkte jag till Frida och Kim där vi drack lite vin, tjötade skit och Kim spelade gitarr. En lagom härlig kväll :) Somnade på soffan och vaknade sedan av Martin och Fiona. Så vi mös framför TV:n innan de andra vaknade till liv.

Så dagen idag har varit lugn, tjötat skit och varit på ridskolan. En liten fika hann vi med också med tända ljus, lite adventsmys.

Nu vart man hemma och idag blir de nog tidig sänggång för min del då bristen på sömn i helgen har varit total ;)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0