Hotter than fire

Gårdagen blev lång men mycket lyckad.
Uppstigning tidigt och sen åkte jag och Emelie emot Axvall och dagens cup med F12. Efter att ha åkt lite vilse kom vi till slut fram, dock i tid faktiskt!
Dagen bjöd på spännande fotboll, strålande solsken och glada brudar och sina föräldrar. Tyvärr räckte det inte hela vägen gör brudarna men dom va lika glada för det, alltid kul att möta nya lag och åka på cup :)När man kom hem tog jag de lite lugnt en stund och sen kom ångesten fram över kvällens klädval! Det blev till slut en lånad skjorta av Amelie och jeans. Gick in till Amelie och Sara en stund och sen kom även Ulrika och Helmer, sen gick vi emot inflyttningsfesten hos Emelie och Per :)
En riktigt rolig kväll med härligt folk, god dricka, roliga lekar och massa skojiga påhitt! En lyckad kväll! Tusen tack Emelie och Per :)

Idag vaknade jag tidigt och då tog jag tag i köket som såg ut som hell. Sen slappade jag lite grann i soffan och laddade inför eftermiddagens seriepremiär emot Värsås.
Matchen gick ju sjukt bra och de slutade med vinst 8-1 till oss. Härligt spel och helt rätt inställning! En perfekt start på säsongen blev det i alla fall! Härligt jobbat tjejer!!!När jag kom hem åkte jag och handlade och plockade upp Frida som varit i småland i helgen. Kollat på big brother och ska väl snart ta och lägga mig. Känner mig inte riktigt piggelin, känner mig febrig. Blää, vill inte bli sjuk och har inte tid att bli det heller. Suuuug! Hoppas man mår bättre i morgon.

Är ledig i morgon, ska bli skönt faktiskt! Så man får se vad man hittar på :)

Somebody that I used to know

Tjenis!

Livet rasslar på, inget nytt direkt som hänt sen sist :)
Har jobbat, tränat, bakat och bara haft det allmänt gött faktiskt de senaste!

Idag har man jobbat länge och sen åkte jag och Frida för att handla och sen var det hem, byta om och sen vidare på F12 träning i det fina, härliga och blöta väder! :P Bra träning utav brudarna i alla fall! Kom hem och tog mig en varm och skön dusch och har sen betalat räkningar.

I morgon blir det jobb och sen till banken och därefter ville mamma att jag skulle komma upp så vi kunde prata. Senare på kvällen sen är det träning, kuuuligt! :)

I helgen sen blir det fullt ös medvetslös. Lördag morgon blir det cup i Axvall med F12 hela dagen (förhoppningsvis). Sen senare på kvällen blir det inflyttningsfest hos Emelie och Per :) Ska bli kuligt! :)
Söndag sen är det seriepremiär!!!!!!!! Så ALLA, kom till Vartofta, Strömsborg 17.00 och heja på oss i matchen emot Värsås :) KOM IGEN BRUDAR!!

nää, nu äre bra!

tjing!

Levels

Tjenare!

Är nu hemkommen ifrån 4 dagars träningsläger i Skagen Danmark tillsammans med ett underbart lag! :)

Allt började i onsdags med tjejkväll hos Sara med mat och tillbehör. En hel del skratt bjöd kvällen på men när skräckfilmen kom på va det inte lika glada miner ;) haha
Men en bra kväll i alla fall tycker jag!

Uppstigning tidigt på torsdagmorgon och sen har de vart fullt upp fram tills i söndags då man kom hem :)
Det har varit träningar, mat, sovande, skrattade, bus och match. Helt sjukt bra weekend så att säga. Matchen gick ju fint med. Vinst med 12-0 emot ett Norsk lag. Ja, många fina minnen ifrån detta lägret blev det :)
Delade rum med Flysjö, Sara och Gonza, kunde fasen inte bli bättre! Vi hade riktigt kul på vårat rum tycker jag, skrattattacker hade vi i alla fall! haha!!
HURRA FÖR LAGET! Tack för underbara dagar <3
Orkar inte lägga upp några bilder ifrån kameran men har många fina, tro mig ;) Tar några ifrån facebook :)


När man kom hem blev de tvättning, bullbak och massa mys ända in på småtimmarna :)

Sen var de dags att återgå till vardagen igen och börja jobba. Måndagen gick ju bra då jag började 13. På kvällen hade F12 sin första utomhus träning och de va grymma! Härlig inställning och kämparglad hade dom!
Men idag kändes det ju när klockan ringde tidigt i morse, men det var det värt :) Gick ju bra att jobba ändå och komma tillbaka till sina rutiner! :)

Ikväll är de träning igen och jag är taggad :)

Sen får man se vad veckan erbjuder mer men den lär säkert bli lyckad :)

TJING!

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0