Heartbeat

God kväll!

Gårdagen va de full rulle från början till slut! :)
Började ju dagen med att jobba några timmar, tillbaka till verkligheten kan man säga. Min brukare är på plats igen och vardagen för henne är tillbaka till det normala igen.
Efter jobbet åkte jag en stund till Suzz och drack lite kaffe och käkade vårrullar, tjötade lite skit och så. Åkte vidare hemåt där jag bytte om till träningskläder och sen for jag vidare till sjukgymnasten.
Sjukgymnasten hade goda nyheter. Han tyckte de gick bättre och bättre med det mesta så han höjde alla vikter med 10 kilo och han sa det att nästa vecka så kommer jag nog att få prova att jogga på löpbandet.
Jag har provat att jogga några meter på golvet och de har gått bra och även trampat runt i en tjockmatta i 10 minuter utan att känna något så det bådar gott. Att höra orden "jogga på löpbandet" gjorde nog min dag faktiskt, känner en aning lycka och riktigt längtar tills dess!


Sen åkte jag snabbt emot Vartofta igen och plockade upp Emelie som höll på i huset för fullt. Vi åkte emot Kinnarp och var taggade inför årets första F12-träning. Alla tjejer var där och det märktes på dom att vi hade haft ett uppehåll på 1½ månad. Dom va spralliga, ivriga och sugna på att spela boll!
Så träningen gick riktigt bra och nedräkningen till Kalles hade börjat, 21 veckor kvar.

Kom hem, duschade och åt sen låg jag och kollade på tv en stund innan John Blund kom och hälsade på.

Idag har de varit en ganska så lugn dag faktiskt. Åkte iväg och jobbade i några timmar och när jag slutade så åkte jag och hälsade på hos Frida en sväng.

Nu ska jag lägga mig på sängen och kolla på tv/film en stund. Har gått runt och gäspat hela dagen så jag är nog lite trött.
Sovmorgon i morgon och sen jobbar jag länge då den andra assistenten är sjuk.

Väldigt Kär/Obegripligt Ensam

God afton, god afton!

Gårdagens inflyttningsfest va mycket trevlig och underhållade! Den innehöll de mesta! Snyggdans, kiss i badkaret, många goa skratt och mycket prat! Vid elva snåret körde jag ner fyra glada brudar till Terrassen och hoppas att alla dom som gick ut hade riktigt riktigt kul! Hörde att de va mycket folk ute!

Idag va man lite seg i bollen när klockan ringde. Det va såå gött att ligga i sängen men nu är det slut med detta! Åkte in till jobbet och jobbade i några timmar, åkte hem och käkade lite för magen kurrade hungrig. Därefter packade jag min träningsväska och åkte sen och tog en kopp kaffe hos Frida och Kim.
Vid halv fem drog sig bilen emot Kinnarp för styrketräning med damlaget, inte tränat med dom sen i September så de kändes väldigt gött! Träningen började med att de andra spelade två matcher och då passade jag på att prata lite med Peter och Ulrik och snacka lite skit med de andra på bänken! Därefter drog cirkelträningen igång och gud va gött de kändes efteråt!
Mycket glad är jag iaf!
Blev varmt välkommen tillbaka utav Bettan som hällde kallt vatten på mig i duschen sen, brrr! :)

Så nu har jag varvat ner med lite mat i magen och ska snart lägga mig på sängen och kolla lite tv eller något sånt.

I morgon är det fullrulle från morgon till kväll. Börjar dagen med att jobba och sen vidare till sjukgymnasten, plocka upp Emelie efter det och sen åker vi till Kinnarp för första träningen med F12 för detta året! Blir nog en toppendag får man hoppas :)

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0