Små svarta änglar

Hej hej!

Hade en riktigt rolig kväll igår tillsammans med laget och våra supporters! :)
Började med att vi blev indelade i två lag, jag själv blev i lag två. Sen började striden om varvning, lyra och bränning. Lag två slutade självklart som segrare i denna heta strid ;)
När brännbollen va slut så började vi grilla och ställa i ordning långbord. Helt underbart blev det, toppen väder och alla bjöd på sig själva!


När maten väl var i magen gick vi in i klubbhuset och bänkade oss framför plasman och kollade på matchen emellan Sverige och England. En spännande match som tyvärr slutade i förlust med 2-3. Så där tog EM slut, ingen chans att ta sig vidare så nu laddar man om för OS och damernas matcher :)Idag blev det uppgång tidigt. Min tur att måla klubbhuset!
Första halvtimmen var det bara jag och Malin så vi rensade lite ogräs men till slut så kom även Ulle och alla barn och därefter även Fritz, så vi blev några stycken till slut som målade. Vi sjöng och tjöta skit samtidigt så tiden försvann ju väldigt fort!
När jag kom hem blev det en välbehövlig dusch för att få bort all färg och sen har de varit lugnt.
Suttit och redigerat några kort jag tog igår :) Fick tillbaka suget lite igår, de va kul! Jättelänge sedan det hände! Såhär blev dom!Vart jag än går

Tjena hejsan!

Idag är de sommar och sommarfeeling tycker jag allt :)
Solen skiner och varmt och skönt är det, alla har haft student och skolavslutningar på alla möjliga håll. Härliga tider måste man ju säga! :)

Idag har jag jobbat en sväng och sen blev det snabb handling och därefter hemåt och där har vi firat Kim som fyller 29 år idag. Så lite paket och tårta har det blivit, mums!
Nu inväntar jag bara kvällen! :)
Då blir det brännboll, grillning och fotboll tillsammans med underbara laget och våra supporters. Ska bli riktigt roligt faktiskt, så nu taggas det här! Bara den gula tröjan som skall på annars är allt fixat!

I morgon blir det att måla klubbhuset en sväng och antar att det blir nog sällskap av lite andra goa människor i det med. Sen får man se vad lördagen bjuder på men annars blir den garanterad lugn. Får väl hoppas att solen fortsätter att skina så man kan va ute lite grann och njuta :)

Nu blir det lite Bryan Adams och summer of 69 som taggning!

Ha en underbar helg allihopa!!!!

PUSS Å SMEK!

hey ya

Det blev allt en film igår kväll i alla fall, The mist. En rysare! Mycket bra =)
Låg uppkurad i sängen med täcke och kudde, mys!

Idag har de varit lugnt. Frida har varit i Småland så jag, Kim och Jennifer har inte gjort så många knop alls. Vi fick besök av Per och Emelie som kom och drack lite kaffe och tjötade lite skit. Mycket trevligt!

Får se lite vad kvällen bjuder på men den blir garanterat rättså lugn den med! haha

I morgon är de ny vecka, jobb och fotboll väntar!
Match i morgon emot United, så det får taggas ordentligt tycker jag! Kom igen nu brudar :)
Vad veckan bjuder på mer, det är oskrivet just nu! Kommer säkert på något kuligt att göra. Finns ju alltid något att göra hemma eller om man åker ut en sväng. Who knows! :)

seee yaaa!

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0