you can't stop the beat

Shit vad konstigt de känns när väggarna är tomma, sakerna står i lådor och det ekar i ens rum. Konstig men väldigt skön känsla faktiskt! Gillas!

Under gårdagen så jobbade jag på förmiddagen och kände mig väldigt på hugget så jag lagade både mat och bakade en sockerkaka. Produktiv helt enkelt, tänk vad lite sol och glädje kan göra.
När jag jobbat klart åkte jag till cheapy och därefter hemåt och började packa och rensa! Under (snart) 25 år har man samlat på sig en hel del.. Mycket är rensat nu i alla fall fast kommer rensa ännu mer när allt ska packas upp. Så jag vet vad som ska va uppe och vad som kan fortsätta stå i lådor.
Packade fram till sju ungefär och då åkte jag till Frida och Kim en snabbis. Kom hem igen vid halv 10 och då packade jag lite till och vid tio så kollade jag på big brother och därefter One tree hill som jag satt och stor bölade till!  Sen packade jag och så fram tills två och somnade väl vid halv tre ungefär.

Nu är frukost intagen och nu ska här börja lastas!

TJOOOO!

Kom nära

Skönt att slippa att ställa klockan, idag hade jag fasen inga måsten.
Idag behövde jag inte kliva ur sängen om jag inte ville. De va skönt!

Nu låg jag ju inte i sängen hela dagen ändå men jag hade kunnat. Låg väl till tio ungefär, sen sa magen ifrån att den ville ha frukost.
Har varit själv hela dagen och det har varit väldigt befriande. Har spelat högmusik! Haft Barbados-maraton idag, det ända jag lyssnat på är barbados, vet inte varför men bara skönt å lyssna på dom. Magnus har ju en röst av guld.

Åkte på eftermiddagen till falköping och kollade på damlagets träningsmatch. Fick sällskap av Johanna och Malin och flera där till. Jag och Johanna flummade lite och va väl allmänt dryga, kuligt.
Tyvärr räckte det inte hela vägen för laget men de kämpade på.
Ska nog försöka vara med och träna lite på tisdag, göra det jag kan i alla fall! Snart dags att åka på träningsläger, ska bli skönt. Längtar en aning faktiskt.

Nu ska jag slänga mig i fotöljen och kolla på BB-live!

I morgon blir de jobb och F12 träning, som vanligt!

tjiiing

Vart tog du vägen?

haft några fullspäckade dagar så någon blogg har de inte blivit.

I torsdags så var det jobb och därefter sjukgymnasten och ännu en gång fick jag träningsvärk. Göttmos! Kanske ska börja att stretcha igen, har hört att det ska vara bra ;)
På eftermiddagen blev det kalas för Hanna som blev 6 år. Så mat, tårta och presenter blev det. Min present verkade väldigt uppskattad och de va skönt det! Då ska vi bara hitta en dag för de med!

i fredags var det återigen jobb, lite längre som vanligt på fredagar. Tiden på jobbet gick fort faktiskt, de va najs! Efter de så åkte jag till Frida och Kim, spenderade resterande tid utav dagen där. Blev fika, käk, prat och jag och Jennifer åkte till stan och köpte godis och på kvällen sen kollade vi på big brother och hade det slappt.

Idag gick jag lite sovmorgon, eller ja tills man får sms tidigt på morgonen och vaknar.
Sen på förmiddagen åkte jag in till Falköping där jag gick brevid på ett nytt arbete där jag kommer vara vikarie om det behövs. Så jag gick där två timmar tillsammans med Ingela som visade och lärde mig. Två timmar gick väldigt fort i alla fall.
Sen blev det smörgåsfika med Suzz och Morgan och därefter fick Suzz besök så de blev lite tjötande där ett tag men sen gav jag upp och drog mig tillbaka.

Annars idag har de inget hänt. Har varit lugnt. Borde egentligen gjort massa annat men ingen större lust. Lusten kanske kommer i morgon eller en annan dag ;) Funderar på att åka och titta på damlagets match i morgon eftermiddag i Falköping. Beror nog lite på väder, vind och sådär.
Får se helt enkelt, blir säkert bra!

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0