La la love

Hej på er!

Hade en lugn början på dagen idag. Blev ganska sent igår då det var Eurovision på tv och wohoo Sverige och Loreen tog hem segern. Fasen va sköj! Hurra för de!

Vaknade dock rättså tidigt men så kan de ju vara ibland. Höll mig inne mestadels av förmiddagen för att inte drabbas av för mycket sol inför matchen.
På eftermiddagen hade vi match emot BK Trix och de gick ju fint, vinst med 7-2 blev det till slut i hettan! Bra jobbat laget! :) Duschen efteråt va sjukt skönt måste jag säga, svalkande!!

När jag kom hem så åkte jag, Frida, Kim och Per till Ålleberg och käkade lite grann, sjukt gott och mycket mätt blev jag! Härligt sällskap och fin utsikt, vad mer kan man begära en dag som denna!? Efter de så åkte vi hem och laddade för tårtkalas för Frida, smarrig jordgubbstårta och en kopp kaffe! :)Sen har kvällen varit lugn. Lite Big Brother blev de och lite chockad är jag nog att Lars åkte ut. Nu får väl Amandus ta hem hela skiten, sista veckan nu som kommer.

Ladda batterierna nu inför kommande jobbvecka och allt som hör till den! Mycket fotboll som vanligt! Härligt!
Hoppas även att vädret håller i sig LÄNGE! Älskart!

Happy BirthdayGrattis på 24 årsdagen finaste Frida! <3
Hoppas du får en fin och underbar dag!!
Älskar dig <3

Eye of the tiger

Gårdagen bestod utav arbete på förmiddagen och sen åkte jag upp till mamma och firade morsdag lite tidigare då dom inte är hemma på själva dagen. Så det blev lite fika, bus med Wilma och Hanna och massa småtjöt.
Kom hem och då dammsög jag lite grann och sen åkte jag emot Skövde och inhandlade födelsedagspresent och lite andra nyttigheter till vårt kylskåp! :)

Idag har jag spenderat några timmar på Dotorpsplan och hejat på Wilma och hennes klass (Tigrarna) i årets upplaga av Klassbollen! :) varit en varm och solig dag!
Resten utav eftermiddagen och kvällen blir lugn, blir nog Eurovision ikväll och heja fram Loreen.
I morgon har vi ett födelsedagsbarn i huset som blir 24 och sen på eftermiddagen blir det match emot BK Trix! Kom och heja på oss, 16.00 på strömsborg! WIIE! :)
Härlig helg!

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0