Timber

Vilken kväll, vilken kväll!
Har haft avslutning tillsammans med F14, tränare och ledare ikväll.
Så vi har lirat paintball i Falköping.
 
Va ju typ 14 toknervösa tjejer som böt om på Paintballen och slog sig ner för att lyssna på genomgången om hur vapnet funkade, hur masken skulle sitta och hur ONT de gör! haha.. Men när de väl fick på sig sina masker och gick ut på banan och "kriget" skulle starta så var dom ju som förvandlade! Nervositeten försvann och de va överlevnad som gällde! Riktigt roligt att kolla på och minst lika roligt att vara med!
Fick en härlig träff rakt på skinkan utav Åshild och ja, de sved bra länge och tror sjutton de blivit ett blåmärke med! Meeen, det var de fasen värt!
 
När vi hade spelat klart så var de bara att ta av sig overallen och bege sig ner till O'learys där vi skulle käka lite smarrig mat, tjöta skit och bara va! En riktigt härlig kväll blev det och roligt att Ulle och Johanna dök upp också och avslutade säsongen tillsammans med oss! Den enda vi saknade va Tobbe som tyvärr hade jour så han kunde inte komma.
 
Så nu är de inte många träningar kvar detta året.. de lider emot advent!
Ska försöka riva fram mina stakar i veckan, några "juliga" gardiner har jag inte än men de löser sig säkert :)
 
 

Roar

Då va helgens alla bravader till ända!
 
I fredags jobbade jag över lite grann och sen hemma blev de ganska så lugnt!
På kvällen så var jag chaufför åt Morgan som skulle bowla med jobbet, så jag och Suzz hade lite filmkvälll men skräck och snask innan det var dags att åka och hämta han igen.
 
Lördagen blev det tidig uppgång då F14 hade KM i Stenstorp med samling där 8.00. För tjejerna räckte det inte hela vägen till final men de gjorde en mycket bra cup ändå. Lagen som spelade final, spelade vi oavgjort emot. Cupen va väldigt jämn bland alla lag så de va riktigt kul när man inte kunde förutse någon som vinnare. Vi var 4 sekunder ifrån final och det kändes riktigt surt faktiskt men det är så det är i fotboll och definitivt inomhus, allt kan hända!
Hemma sen hände det inte mycket. På kvällen läste jag ut en bok och sen slappade jag framför en film innan jag somnade.
 
Idag fick jag snällt ställa klockan igen. Mamma ville ha lite hjälp med saker och sedan ha skjuts ner till julmarknaden med en låda och några kassar med saker hon skulle sälja. Sen åkte jag hem och böt om och därefter gick jag till Frida och Kim för att gemensamt gå ner till Julmarknaden. Väl där träffar man på blandat med folk ifrån byn som man växlar några ord med. Jag blev till sist stående med Johanna som stod och sålde på marknaden. Brrr vad kallt det var, men det var de värt.
När julmarknaden var slut blev de att sätta sig i bilen och åka till Kinnarp och deras ungdomsavslutning. Barnen bjöd på femkamp och sedan blev det fika och prisutdelning.
 
Kvällen bjöd på ungdomssektionsmöte i klubbhuset. Vi kom fram med en hel del bra grejer måste jag säga, väldigt effektiva! Så nu ska de inte va några fler möten de här året i alla fall, skönt!
 
I morgon vankas det ny vecka med nya äventyr! På tisdag blir det lagavslutning med F14 bestående utav Paintball och käk på O'learys. Blir nog toppen! Torsdagmorgon ska jag på återbesök hos Arbetsterapin med mitt finger (som jag fortfarande har sjukt ont i). Sen får man se mer vad veckan erbjuder, något bra dyker säkert upp!

Trumpsta

Ja den här dagen blev väääldigt lång! Ett tag trodde jag att klockan gick i slowmotion, för sååå segt har de varit!
 
Började dagen med att sjukanmäla mig till jobbet då jag hostade och va väldigt snorig. Min brukare har ju en sjukdom så hon inte får utsättas för bakterier och jag var som en enda stor levande bakterie i morse så var bara att snällt vara hemma.
Eller hemma och hemma.. efter att jag sjukanmälde mig så käkade jag frukost lite snabbt och sen satte jag mig i bilen och åkte emot Centralhälsan på deras drop-in tid för att undersöka mitt långfinger som fick sig några smällar under Odencup.
 

Drygt 2,5 timma satt jag på vårdcentralen innan de hände lite. Jag blev då skickad på akut röntgen. Så va bara att sätta sig i bilen igen och åka upp till röntgen på Mösseberg och sitta där i drygt 30 minuter och sedan kom sköterskan ut och sa att de va klart och att jag kunde åka tillbaka till min läkare som då skulle berätta var svaren på röntgen va.. ännu en biltur.
När jag kom dit fick jag vänta på läkaren jag hade först, så de tog en liten stund det med men till slut var de min tur igen. Röntgen visade ingenting, de va alltså ingen form utav skelettskada i fingret men han sa det med tanke på hur fingret ser ut (svullet, blått och ömt) så hade jag garanterat en ligamentskada som behövdes fixas.
Så han skrev en remiss till mig för att åka till arbetsterapin på Mösseberg igen för att få prova ut en fingerortos. Så hopp hopp in i bilen igen.
 
 
När jag väl kom dit så var de självklart lunchstängt.. suck tänkte jag! Så jag köpte mig en kopp kaffe, kollade på folk och inväntade klockan..
När tiden var slagen gick jag snällt in och lämnade min remiss och självklart så fanns det ingen tid kvar till mig, varken idag eller i morgon så tidigt på onsdagmorgon ska jag få komma.
Sköterskan frågade mig vad som hade hänt och jag berättade att jag spelat fotboll och då visade det sig att hon själv va en avdankad fotbollsspelare som älskade att spela inomhus så hon förstod mig och sa därför att hon skulle låta min remiss ligga framme i fall de skulle få ett återbud så skulle de ringa mig!
Det va snällt tycker jag! 
 
Så allt som allt så blev de drygt 4,5 timme på diverse vårdcentraler idag.
Hoppas vårdcentralen ringer i morgon och säger att de fått en avbokad tid, vill inte gå runt med fingret tejpat! Vill få ordning på det så man kan göra saker normalt igen!

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0