Collide

Då har det varit påsk och man har fått vara lite ledig, det har vart härligt och det har bjudits på härligt väder också!
 
Har spenderat min lediga tid ganska så mycket med dom jag tycker om allra mest, familjen Johanna Bladh. Va där en sväng i onsdags och va lite barnvakt, sååå mysigt. Sedan va jag även där en sväng på skärtorsdagen efter jobbet.
På långfredagen blev det ett besök i Ullared med familjen Bladh. Rättså mycket folk men jag hittade lite av varje, byxor, jacka och annat välbehövligt. Va så smidigt att ha de små i vagnen, dom fick agera min ringklocka.. eller snarare TUT-klocka. Så fort de stod folk i vägen så hördes det TUT TUT ifrån vagnen, mycket effektivt måste jag säga! (och nej, jag lär ALDRIG syskonen Bladh tokiga saker! haha..) Väl hemma så var jag så trött så jag orkade inte packa upp utan stöp direkt i säng.
 
Påskafton vaknade jag pigg och utvilad skapligt tidigt. Packade upp mina grejer ifrån Ullared och hälsade sedan på hos Suzz och Morgan, drack en kopp kaffe. Sen var de dags att duscha och byta om för att sedan vandra upp i det sköna vädret för att äta påskmiddag hos mamma tillsammans med Anders och hans familj. Klockan drog iväg och jag gick hem snabbt och sedan åkte jag ut emot Halsäng där jag va inbjuden hos Familjen Lagerstrand (+familjen Bladh) Där vankades det mera mat och efterätt. Magen stod i alla möjliga hörn kändes det som. Vi åkte till Kinnarp för att titta på påskelden, tjöta skit med folk och sedan åkte vi tillbaka till Lagerstands och drack lite kaffe, tjöta lite mera skit sen började barnen däcka i lite var hörn så då var de dags att tänka på refrängen. Väl hemma trodde jag det skulle va lite party men dött som i graven, så de blev kudden för mig direkt.
 
Påskdagen blev väldigt lugn faktiskt. Tog en liten promenad i solen och sen satt jag i solväggen tillsammans med min kopp kaffe och bara njöt. Fick även lite sällskap av brorsbarn och bror med. Så passade på att busa lite med barnen innan det var dags att gå in för att laga mat, dammsuga och avsluta kvällen med en film.
 
Påsken har varit bra kan man säga, underbart väder och kanon sällskap.
Idag sken ju solen också, så på eftermiddagen satt jag i solen med koppen igen och göttade mig (ja, jag har fått lite röd nyans..) Sen gick jag och tittade på Truls fotbollsträning som jag hade lovat och nu sitter man här hemma. Laddar för veckans alla bravader!
 
 
 
 

Precis som du vill

Kärlek, behöver vi för att uppleva att vi känner oss glada, lyckliga, nöjda och harmoniska.
När man vill uppleva kärlek lägger man först ned alla föreställningar om den, för då har man öppnat en dörr till sanningen. När man vill uppleva kärlek släpper man motståndet och rädslan för den. När man vill uppleva kärlek släpper man kontrollen av den. När man släpper kontrollen och föreställningen av den har man öppnat grinden för att den ska kunna få flöda fritt åt vilket håll den så önskar.
Kärleken vill flöda fritt. Den vill inte gå i ett koppel. Kärlek är frihet och så vill den också känna sig. Fri och inget annat än fri. Kärleken är stor, fri, varm och mäktig. Den har inga gränser och den vill gå åt alla håll samtidigt. Ett universum som är oändligt och som hela tiden växer är just KÄRLEK.
Den tar aldrig slut. Den har inget slut. Den är EVIG.

Kärleken vill inte bli jagad. Den vill komma till dig. Kärleken vill inte ägas, den vill äga DIG. Kärleken vill inte låsas in, den vill vara fri. Kärleken vill inte försvaras för den behöver inget försvar. Kärleken vill inte bemästras för den är sin egen mästare. Kärleken vill inte sparas för den vill växa och expandera.

Du upplever att universum, Gud eller livet styr ditt liv, i själva verket är det kärleken som styr. Universum, livet, Gud och kärleken är samma sak! Du ser livet men det är faktiskt kärleken du ser. Du ser Gud men det är kärleken du ser. Du ser universum men det är kärleken du ser.
När du upplever känslan av maktlöshet, frustration och uppgivenhet så är det kampen om vem som ska vinna i ditt liv som utkämpas i ditt inre. Att tillåta kärleken vinna är att sluta kämpa. Att tillåta kärleken segra är att ge upp. Att tillåta någon annan styra och ta över är att ge bort sig själv till kärleken.
Kärleken vill att du ska få uppleva dess kraft, mjukhet och värme.
När kärleken har vunnit över dig är du FRI. Fri från motståndet till den. Kärleken vill ge dig något men du behöver släppa ditt försvar mot den. Kärleken kan inte ge dig något så länge du kämpar emot den. När du slutar försvara dig själv och tar emot den har du och kärleken båda vunnit. Kärleken fick ge dig något och du fick ta emot något. Båda är lika glada. Båda fick sin önskan i uppfyllelse. Båda blev fria.

Om man fängslar kärleken får man aldrig uppleva mer av den. Om man sparar kärleken får man aldrig mer av den. Om man motarbetar kärleken får man aldrig njuta av den. Om man försöker styra kärleken kommer den alltid styra dig tillbaka. Om man ger upp kärleken blir man olycklig. Om man kontrollerar kärleken försöker den alltid smita. Om man accepterar, bejakar och välkomnar kärleken och älskar den osjälviskt och villkorslöst blir kärleken lycklig, hel och fri. Kärleken vill gå sina egna vägar. Kärleken vill inte vara fången och begränsad.
Kärleken vill vara älskad precis som den är.

 

Demons

Idag är en sån där dag.. Ni vet.. En sån där.. Lite halvjobbig fast ändå inte jobbig dag.. Jag har kommit på namnet helt själv: "Jag-saknar-och-tänker-ofantligt-mycket-på-dig-dag" En sån dag har jag idag, eller vecka...
 
Det kan liksom inte vara helt och hållet hälsosamt att känna så? Därav de jobbiga, fast man vet ju att man överlever dagen ändå men den går ju bara så långsamt och hundra tankar flyger i skallen på en och man försöker komma på saker som får tiden att rulla iväg fast man vet ju egentligen vad man ville gjort hellre.
men som sagt, de blir nog bra..
 
 
Har haft Hanna en stunder över dagen. Alfred hade fått mera utslag så de va tvungen att åka till sjukhuset med honom igen. Så då ville Hanna vara hos mig. Så vi har varit ute och gått på byn. Stannade till vid lekplatsen, skolan och hälsat på hos Suzz en sväng.
 
Nä, jag ska väl försöka få tiden att rulla vidare... kaffe kanske? hmm..  
 
tack för mig, hej!

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0