Precis som du vill

Kärlek, behöver vi för att uppleva att vi känner oss glada, lyckliga, nöjda och harmoniska.
När man vill uppleva kärlek lägger man först ned alla föreställningar om den, för då har man öppnat en dörr till sanningen. När man vill uppleva kärlek släpper man motståndet och rädslan för den. När man vill uppleva kärlek släpper man kontrollen av den. När man släpper kontrollen och föreställningen av den har man öppnat grinden för att den ska kunna få flöda fritt åt vilket håll den så önskar.
Kärleken vill flöda fritt. Den vill inte gå i ett koppel. Kärlek är frihet och så vill den också känna sig. Fri och inget annat än fri. Kärleken är stor, fri, varm och mäktig. Den har inga gränser och den vill gå åt alla håll samtidigt. Ett universum som är oändligt och som hela tiden växer är just KÄRLEK.
Den tar aldrig slut. Den har inget slut. Den är EVIG.

Kärleken vill inte bli jagad. Den vill komma till dig. Kärleken vill inte ägas, den vill äga DIG. Kärleken vill inte låsas in, den vill vara fri. Kärleken vill inte försvaras för den behöver inget försvar. Kärleken vill inte bemästras för den är sin egen mästare. Kärleken vill inte sparas för den vill växa och expandera.

Du upplever att universum, Gud eller livet styr ditt liv, i själva verket är det kärleken som styr. Universum, livet, Gud och kärleken är samma sak! Du ser livet men det är faktiskt kärleken du ser. Du ser Gud men det är kärleken du ser. Du ser universum men det är kärleken du ser.
När du upplever känslan av maktlöshet, frustration och uppgivenhet så är det kampen om vem som ska vinna i ditt liv som utkämpas i ditt inre. Att tillåta kärleken vinna är att sluta kämpa. Att tillåta kärleken segra är att ge upp. Att tillåta någon annan styra och ta över är att ge bort sig själv till kärleken.
Kärleken vill att du ska få uppleva dess kraft, mjukhet och värme.
När kärleken har vunnit över dig är du FRI. Fri från motståndet till den. Kärleken vill ge dig något men du behöver släppa ditt försvar mot den. Kärleken kan inte ge dig något så länge du kämpar emot den. När du slutar försvara dig själv och tar emot den har du och kärleken båda vunnit. Kärleken fick ge dig något och du fick ta emot något. Båda är lika glada. Båda fick sin önskan i uppfyllelse. Båda blev fria.

Om man fängslar kärleken får man aldrig uppleva mer av den. Om man sparar kärleken får man aldrig mer av den. Om man motarbetar kärleken får man aldrig njuta av den. Om man försöker styra kärleken kommer den alltid styra dig tillbaka. Om man ger upp kärleken blir man olycklig. Om man kontrollerar kärleken försöker den alltid smita. Om man accepterar, bejakar och välkomnar kärleken och älskar den osjälviskt och villkorslöst blir kärleken lycklig, hel och fri. Kärleken vill gå sina egna vägar. Kärleken vill inte vara fången och begränsad.
Kärleken vill vara älskad precis som den är.

 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0