Love trigger

Det blev ingen roadtrip idag när jag jobbade.
Min brukare var inte riktigt på hugget för det, men de kommer nog ett bättre tillfälle när hon känner sig bättre så vi kan ta en sväng. Så dagen blev som en vanlig dag med handling, städ, matlagning och dylikt, men dagen flöt på rättså bra ändå! Kan nog vara att vetskapen om att det är fredag i morgon.
 
Efter jobbet åkte jag och tränade en sväng.
Ett tips till andra människor: Glöm inte att hälla ut vattnet ifrån eran vattenflaska innan ni lägger tillbaka den i väskan, kläder kan bli väldigt blöta om man inte stängt flaskan ordentligt! Kan va så att de hade hänt mig idag.. hade visst lite vatten kvar i min flaska och hade väl dränkt mina kläder lite grann..
När jag hade tränat klart och duschat for jag och handlade lite, hämtade posten. Väl på hemmaplan så började jag laga till lite käk, det vankades Chili con carne. Har varit sugen på det länge nu och idag fick jag tummen ur att fixa det, blev sååå gott och de blev typ till en hel armé så får nog ta och frysa in lite grann.
 
Solen sken en stund på eftermiddagen så jag böt snabbt till lite varmare kläder och tog mig en liten promenad med lurarna i öronen och solsken i blick. Härligt! Solen gör mycket de lilla den är framme!
Våååårkänslor!
 
 
 
Så i morgon är de då som sagt fredag och denna jobbvecka går till enda. Skönt!
Jag gillar helg. Inte för att jag har några planer inför helgen men de kanske dyker upp något man kan fylla ut den med.
På söndag eftermiddag är det overallprovning så kanske får ta mig en sväng och prova ut en ny overall, kanske. har inte bestämt mig riktigt än hur jag ska göra. Kan ju gå dit och titta i alla fall. Träffa folk om inte annat!
 
  

Yes we can

Idag har de varit en riktigt härlig och bra dag i alla riktningar!
 
Började min dag med att kliva upp ungefär en timme tidigare än vanligt, åkte och hämtade Suzz och sedan körde jag in henne till vårdcentralen. Satt även som lite sällskap tills det var dags för mig att dra mig vidare emot dagens arbetspass.
 
Jobbet rullade på kanon och man fick mycket gjort, allt från rensning, sy, datakunskap och matlagning! Riktigt najs faktiskt! I morgon vankas det även en liten roadtrip, ska bli kul att lämna husets fyra väggar och se och göra lite annat! Så hoppas verkligen detta underbara väder håller i sig så blir det som en bonus liksom!
 
Träffat en saknad person idag med!
Tänk att en person kan tillföra så mycket värme och skratt!  
 
Hade även en bokat tid hos bilbesiktningen.. den var jag väldigt nervös för!
Min bil har ju lite av ett eget liv ibland, men oftast är den ju min kompis! Min blå springare! Men idag sa mina magkänslor att det vankades ombesiktning, dyra reperationer och tom plånbok. Så efter att jag hade checkat in bilen och satt på parkeringen och väntade så kände jag bara hur hjärtat slog hårdare och hårdare och fasen, svettig blev jag med!
 
Tiden var kommen, bilens regnummer ploppade upp på rutan och in körde jag. Ska jag va ärlig så fick jag ju ta av mig jackan, så varm va jag och så försökte jag på något sätt va charmig.. vad de nu ska hjälpa?
Första hotet kom, bromsarna... nä men dom var bra på alla sätt och vis.. En lättad suck kom ifrån mig och nu skulle han spana under huven.. killen får inte upp huven!? ehh... ja, så jag fick väl glänsa där lite och fick väl upp huven hur lätt som helst.. tror han skämdes lite! Försökte fnissa lite och skojade att "ja den kan va lite lurig ibland".
Han spanade vidare och provade min vackra tuta och körde ett varv.. han muttrade lite när han kom tillbaka men INGEN anmärkning fick jag! Den fick godkänt rakt igenom! Denna lyckan när jag satte mig i bilen, den va enorm och vilken lättnad! YEY! Så vi rullar ett år till jag och min blå springare!
 
 
 
Tjejernas träning ikväll gick ju galant också!
Alla kämpade, slet, skrattade och ja, de va bara så bra! HEJA DOM!
 
En riktigt bra dag!

One thing

Vaknade idag faktiskt men ett gott humör. Tror det kan ha varit för att jag avslutade gårdagen med att se på One Directions film som gick på bio i höstas. Den blev man faktiskt glad av!
 
Men sen vände det och känner mig smått irriterad, lite besviken och kanske lite frustrerad!
Bara känner att jag är lite trött på att folk kommer och går som de vill och framförallt när det är andra människor inblandade som faktiskt blir drabbade i de hela. Vet man liksom inte vad man ger sig in i, då kanske man får informera sig, tänka några steg längre i alla fall känner jag!
Sen gå runt och va tyst om de och inte berätta, hålla de för sig själv.. Nä för dom andra inblandade behöver väl inte få reda på det, vad spelar de för roll!? JO EN JÄVLA ROLL!
så när man får reda på det.. så ska man få reda på det på de sättet! Nej, inte okej!
Jag klarar mig ypperligt ändå, men de gör det inte okej för det!
 
Gaaaah.. ska göra mig en kopp kaffe och andas lite tror jag!
 
 
 
 

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0