Loaded gun

God kväll!
 
Den där snövallen jag så fint och snällt skottade bort igår så man kan köra lättare in på gården... It's back!!
Trappen är även den belamrad av snö.. igen! SUCK!
Snö är väl jättefint, när de ligger och inte yr omkring och framförallt då inte hamnar innanför kläderna! Men jag är lite anti..
1. Det blir kallt!
2. Det blir blött!
3. Det blir halt!
4. Kombinationen av de tre övre alternativen är INGEN höjdare alls!
jaja.. snön faller i alla fall ner men jag hörde en liten fågel kvittra att det vankas plusgrader!
Det är lite mer min grej!
 
Funderar på om det i natt var fullmåne.. hade lite svårt att somna i alla fall. Fast jag är jäkla nöjd faktiskt att jag inte lyckats vända dygnet än! De brukar jag typ göra direkt men än så länge har jag lyckats att lägga mig i hyffsad tid och ställer klockan så jag inte sover bort dagen! Heja mig!
 
Idag låg jag och drog mig i sängen lite längre.. kollade facebook, Instagram, spelade lite och sådär och så piper telefonen och upp ploppar ett sms ifrån min fina vän Johanna som löd; "Finns kaffe om du är sugen". Hur kan man tacka nej till det?
Går fasen inte!
Hallå liksom, kaffe är ju kanongott och så då tillsammans med denna goa person som får en att skratta typ hela tiden på något konstigt vis. Lööööv it!
Så det va ju bara att slänga i sig en macka, ta på sig, borsta tänder och ut och borsta av den snöiga bilen! (en grej till att lägga på listan, 5. bilen blir kall och snöig)
Ute hos Johanna blev de lite bus med Elis och Hilmer som vanligt. Kaffe också då såklart med Johannas hembakade kärleksmums. Hjälpte Johanna att flytta Elis och Hilmers sängar till ett annat rum och jag fick till och med mat! Kan ju inte bli bättre än så! En lyckad och trevlig dag!
 
Har under ett tag nu funderat på min framtida tatuering och NU har jag fasen bestämt mig vad det kommer att bli. Vill inte avslöja vad de blir, vill man veta får man fråga mig i stället! Men jag känner att detta passar mig, känslan jag har fått de senaste! Den representerar MIG!
Längtar!
 
 
 

Breathe easy

Som jag skrev i förgående inlägg så var det ju helt underbart att krypa ner i den nybäddade och rena sängen. Somnade som en liten gris och sällskap av kissen fick man ju med.
Konstigt att denna lilla katt kan ta så stor plats i en stor säng.. De går i alla fall inte att missa att hon ligger i sängen om man säger så!
 
Vaknade tidigt i morse, tror klockan va runt fem och kunde bara inte somna om. Inte helt hundra på vad klockan va när jag väl somnade om men jag hörde min bror i alla fall som åkte till jobbet och det gör han vid sex tiden. Så var nog vaken en timma i alla fall.
När det blir att man vaknar så, så blir man ju så sjukt trött sen när man vaknar nästa gång och då är de ju liksom dags att kliva ur sängen! Har ju ingen lust att sova bort min ledighet i alla fall även om man kanske inte åstadkommer så värst mycket på dagen ändå.
 
När jag hade klivit upp så käkade jag lite frukost som vanligt och därefter så åkte jag upp till mamma som var själv hemma och tyckte att kaffe var passande. Så vi satt vid köksbordet och pratade lite och drack kaffe. Strax därpå ringde telefonen så jag blev sittande i luren en stund, men lika trevligt som vanligt!
Så då stod mamma i tvättstugan och strök dukar, inte en duk utan MASSA dukar! Fyyyyy vad tråkigt!!!! Så stod man där och försökte va lite sällskaplig men så tröttnade jag. Så jag åkte och hämtade mammas och pappas post och sen var de hem och tända i pannan och sätta igång ugnen för lite käk. Medans ugnen skulle bli varm så gick jag ut och skottade lite snö. Den fina vallen som plogbilen lägger vid uppfarten som man alltid får satsa för att komma över, den gjorde jag mindre och sen skottade jag en liten väg åt min bror till deras trapp.
 
Blev en kopp kaffe hos Suzz nu ikväll och sen har de inte hänt så värst mycket mer än så faktiskt.
 
I morgon är de fredag, veckan har gått fort! Så blir nog att fara in till Falköping och handla till lite fredagsmys och på lördag.. då börjar årets höjdpunkt! MELODIFESTIVALEN!
Nörd som man är när de gäller Mello så måste man ju titta, de går liksom inte att missa. Sen får man se vad helgen erbjuder för äventyr!
 
I föregående inlägg så fick man en kommentar ifrån en anonym person.. NU vet jag vem det är! mohaha! Efter att ha varit lite detektiv och frågat ut några misstänkta så visade det sig att de inte var så utan någon helt annan som råkat glömma fylla i sitt namn!
VILKEN SPÄNNING!  
 
 

Cannonball

Ledig dag nummer 3 idag då!
 
Vad har jag åstadkommit idag? hmm..
Jag vek ihop lite sängkläder som jag tvättade under gårdagen, sen passade jag ju då även på att byta i sängen. Så det ska bli riktigt härligt att krypa ner där sen! Nybäddat är mumma att lägga sig i!
 
Sen åkte jag till den stora staden Falköping en sväng, handlade och så.
Väl hemma så var de bara att kliva ut i pannrummet och sätta igång en brasa så de kunde bli lite värme inne! Nu när det blåser så och är så kallt ute så drar värmen ut rättså fort! Är tacksam för mina goa tofflor jag fick i julklapp, dom värmer fossingarna väldigt mycket!
 
Klockan drog iväg och de var dags att åka till klubbhuset och hämta bollar, koner och västar och sedan bege sig emot gympahallen för kvällens F14 träning. Alla tjejer som va där, de var på bra humör och tyckte de gjorde en mycket bra träning. Jag, Virran och Klaus drog lite innan och lämnade kvar Tobbe med tjejerna för vi andra skulle gå på årets första Ungdomssektionsmöte!
Mötet gick bra, även de. Vi betade av många punkter som behövdes och även här då så var folket positiva! Saker flyter på lite mera tycker jag när de är positiv stämning. God fika bjöds de på med, även de positivt!
 
Nu yr snön utanför och kallt är det med! Längtar till varmare temperaturer så man slipper pälsa på sig så mycket kläder för att man ska gå ut. Tänk att bara ta på sig en tröja och ett par tygskor att gå ut i, i stället då för att pälsa på sig; mössa, vantar, halsduk, raggsockar, kängor och en vinterjacka! SNART.. SNART är vi där!?
 
En extra tanke går till min kusins familj idag som förlorat en närstående! Stor kram till er!! 
 
 
 

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0