Route 66

Idag är jag rätt trött faktiskt, men jag tror att det beror på helgens bravader.
I lördags eftermiddag så kom Johanna och plockade upp mig för att kvällen till ära åka till Anders i Berg och vara hans chaufför till "Sweden Rockabilly festivalen" i Axvall. Johanna hade svidat om till sin fina rockabilly klänning, hon va riktigt tjusig.
När vi kom fram till Anders fick vi en kopp kaffe och sedan åkte vi vidare för att plocka upp lite folk här och där och på sista "upplocket" så fick vi även där lite kaffe. Sedan begav vi oss till Skövde där vi fick i oss lite mat i magen och därefter rullade Impalan emot Axvall.
Jag och Johanna strosade omkring där inne och lyssnade på diverse band som spelade, tjötade skit och bara va där inne.
Riktigt najs musik va de och en jäkla tur med vädret. Inte en droppe regn under hela kvällen!
Efter midnatt någon gång som var det slut och vi begav oss till bilen igen och inväntade gänget. Vi kom till Skövde vid 3-tiden, då skulle de ha korv på Statoil och därefter åkte vi till Lerdala för att släppa av resterande medåkare. Klockan hann att bli runt halv 5 innan vi satte oss i Johannas bil och åkte hemåt, så strax innan halv sex klev jag in till mig. Frågan va; är de någon idé att lägga sig? Så jag försökte hålla mig vaken men vid tjugo i sju gav jag upp kampen, ställde klockan och blundande i 2 timmar. Sååå skönt!
Sedan gick söndagen åt att småpyssla lite hemma och på kvällen åkte jag till mamma och gratulerade henne på födelsedagen. Hon blev glad för sina presenter, så de va glädjande.
 

 
Idag har väl dagen annars vart sådär.. började ju med att jag va sjukt trött i morse och de höll i sig länge. Hade massor att göra på jobbet, hann knappt gå på toa. Lagade mat på jobbet, skvätte ner hela tröjan med granatäpple..Åkte hem för att göra lite lunch, hör hur bilen låter konstigt.. åker till verkstaden, lunchstängt, kom hem.. de regnar så förbannat så de regnar in..= pisseblött på golvet.. Åker tillbaka till verkstaden, han hann inte kolla just nu så han skulle ringa så jag får åka tillbaka senare.. pust, stön och djup suck! jaja, nu kan de väl knappt bli värre iaf.. (peppar peppar, ta i trä)
 
Tänk att idag för ett år sedan, då va det tvärtom. En jäkla bra dag på flera flera sätt.. Helt fantastiskt dag! 
Tänk vad mycket som har hänt sedan dess...
 
     

We own tonight

 
Någon som är lite piggare, orkar lite mera och känner sig bra mycket gladare och lite mer tillfreds med sig själv.
Har fortfarande inte nått mitt mål, men är på god väg i alla fall.
Allt går om man vill, det är ingen dans på rosor alltid, upp och nergångar men har världens bästa stöd.
Skönt att kunna ha någon att prata med, luta sig emot och kunna dela saker med!
 
Glad midsommar!
 

We got the world

 En härligt bra dag har det varit idag!
Dagen började med att jag åkte till gymmet och tog ett snabbt pass innan jobbet, alltid skönt att starta dagen på så vis! Åkte sedan och jobbade och dagen den flöt på väldigt bra och tiden gick fort.
 
När mitt arbetspass var till ända så åkte jag ner till centrum och tog ut lite pengar och gick in på apoteket. Mötte upp Johanna och så gick vi tillsammans till min bokade tatueringstid hos Viktor Mossby. Tog en stund innan han körde igång, behövde ritas, ändras storlek och så, men när han väl började gick de ganska fort tycker jag.
Fick den inplastad och fick rådet att vänta åtminstone 4 timmar innan jag skulle ta av det.
 
När jag åkte hem svängde jag förbi bilverkstaden och betalade min reparation och därefter åkte jag upp till mamma för att låna 4 stycken tomglasflaskor till eftermiddagens avslutning med F14.
Hem, svidade om och gjorde lite käk och sedan tog jag min väska med material och fika, traskade bort till klubbhuset för att rigga upp tillsammans med Virran.
Tycker att avslutningen blev riktigt lyckad. Det bjöds på tampongdopp, leta sockerbit i mjöl efter ett dopp i äppelfyllt vatten, Bowling, bollkastning och slicka fast Ahlgrens bilar i ansiktet. Mycket skratt bjöds det på i alla fall och det hela avslutades med lite fika tillsammans.
 
 
Efter avslutningen gick jag och tittade när Truls och hans P12 spelade match. Gick riktigt bra för dom, tror de vann med 12-1 till slut?
När jag satt där i gräset tillsammans med Unni och fick syn på en värld som man varit en del utav förut, en del som va väldigt viktig, men är inte en del utav de längre, så tänkte jag; "de kan ha sin värld, jag behöver inte vara någon del utav den för min värld är mycket bättre nu" i det ögonblicket jag tänkte detta, så lutade sig Unni emot min axel bara för en kort sekund och ja, min värld är mycket bättre.
 
 
 
När jag kom hem var de dags att ta av plasten på tatueringen, tvätta av den och smörja in den. Så kollosalt jäkla nöjd är jag. Den blev så bra!! Den långa väntan är över, nu sitter den där på insida överarm och jag är så glad!
 
 
 

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0