Happily

Söndag igen och helgen är nu slut.
 
I fredags jobbade jag en stund och åkte sedan ganska så omotiverad och trött till gymmet och körde ett pass. Det va ju rätt skönt när de va klart. Träffade på en gammal skolkamrat som jag säkert inte har sett på 5-6 år. De va riktigt roligt faktiskt att byta några ord fastän man satt insvept i en handduk i omklädningsrummet.
På kvällen åkte jag in till stan och mötte upp Bramstång på pizzerian och sedan åkte vi till Carro för att spendera kvällen där. Så vi käkade pizza, pratade en hel del, skrattade lika mycket och spelade lite kort.
Klockan hann att bli en del och fnissigare blev och då kände jag att de va nog dags att åka hem så man inte skulle somna framför ratten. Men de va en trevlig kväll.
 
Det har varit helt fantastiskt väder, sluppit bära jacka och det är så underbart!
Så efter att ha blivit väckt tidigt av övervåningen, så käkade jag lite frukost, plockade i ordning lite och sen tog jag med min kamera och lilla stativ ut i det underbara vädret. Det blev en sväng på spåret och där hade väl våren börjat hitta dit, fullt ös i myrstackarna, blommor och fåglarna kvittrade.
Så hur blev korten? nja.. jag är ganska kritisk så av typ 100 kort blev jag ganska nöjd med typ 3-5?
 
 
Efter att jag kom ut ifrån skogens vrår så gick jag och hälsade på Suzz som hade sylan med några vänninor. Blev sittande där en stund men sen gick jag vidare. Gick upp till mamma och där fick jag lite käk, de gäller att ha tur ibland! Så det blev fisk, sås och potatis på menyn.
Sen traskade jag hem, slängde in kameran och knäppte mig en öl och satte mig på trappen i solen och fiffilurade lite. Kvällen blev stillsam här hemma med tv-serie och mys med katten.
 
Idag var de dags att vrida fram klockan. Eller ja, jag behövde inte vrida för både datorn och telefonen fixade det själv men då blir man ju fundersam på om de stämmer.. men det gjorde det.
Förmiddagen var lugn, tog lite kaffe och bara va. Satt ute i den sköna solen en stund.
Åkte sen till stan för att kolla när damlaget spelade match. De va kul att träffa gänget, tjöta lite med avbytarna, Peter och de andra supportrarna. Det blev en härlig VSK seger med 2-1 emot Skövde KIK U.
 
Nu ska jag gosa ner mig och titta på mästarnas mästare och tagga inför en ny vecka med jobb, gym och fotboll! Hoppas detta väder hälsar på snart igen......

Dream a little dream

Efter en vecka med spöken, konstiga drömmar och väldigt lite sömn så hoppas jag att det nu har vänt!
 
Det där med spöket är lite läskigt faktiskt. Vaknade en natt av att jag hörde att katten lekte med något, de visade sig vara en vimpel som jag hade upphängd på en spik.. Inget konstigt tänkte jag och klev ur sängen och hängde tillbaka den men då hann jag inte mer än att lägga mig så föll den ner igen!?
hmm, den hängde liksom stabilt på en spik så de borde inte kunnat hända igen.. Då hör jag någon dra en djup suck.. att jag inte kissade i sängen i de läget.. för kissenödig blev jag ju.. jag blev som förstelnad och vågade knappt andas.. och nödig var jag.. Till slut så kunde jag inte hålla mig så jag fick springa upp.. FORT gick de! Tillbaka i sängen och då hör jag det igen.. en djup suck.. man kan säga att de blev inte så värst många minuter sovit den natten och inte den därpå..
Jag har inte hört något mera MEN vimpeln har fallit en gång till, så nu har jag flyttat till en annan spik som den inte borde kunna "åka" ner ifrån..
 
En dröm jag haft som vart lite komisk har jag haft med..
Jag drömde att en bekant sa till mig att vi borde ta en paus i vårat "förhållade" och så blev det, vad nu det menas med paus!? i alla fall.. Tillbaka till drömmen.. antar ju att de varit paus ett tag och den bekanta uppenbarar sig och ställer diverse frågor om hur livet ser ut, om jag minns helt rätt var de ganska så privata frågor som man kanske inte svarar på hur som helst.. mitt svar i alla fall till detta va: Du, vi har väl paus och jag vet ingenting om att något tryckt på Play-knappen..
 
De kändes som de där va fasen något som lätt hade kunnat komma ifrån min mun.
Jag är en sån tönt! men men.. jag tyckte den drömmen va lite komisk i alla fall.
 
Drömmar, spöken och andra konstigheter är fascinerande och intressant!
Vad vill de säga? Vad betyder det?
Ja, frågorna är många!
 
Sen har jag drömt många fina drömmar med.. men dom håller jag för mig själv. Man kan ju inte dela de mest privata frågorna med vem som helst!
 
  
 

it's for you

Titta efter i dessa ögon
  Håll i dessa händer
  Tro på detta hjärtslag
  Även om du är rädd
Håll ut 

  Skuggor hemsöker dig
  När ditt hjärta är omringat av mörker 
  låt ljuset av min kärlek lysa starkt 

  När jag gråter, är det för de ensamma

  När jag ber, är det för de vilsna  
  När Jag älskar som om det inte fanns en morgondag
  Inga fler ord att säga
  Det är för dig 

  Titta rakt fram
  Håll i dina drömmar
  Tro på denna magi 
  Öppna dina ögon
  Öppna ditt sinne
  Och det finns där 

Skuggor hemsöker dig 
  När ditt hjärta är omringat av mörker
  låt ljuset av min kärlek lysa starkt
 
Det är för dig
 

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0