Hallelujah

Lördag:


Jag börjar skriva nu medans jag kommer ihåg de mesta som hänt. Så detta skriver jag ju nu mitt i natten.

Kvällens fest va väl helt okej, i början hade jag inte så kul faktiskt men senare va de roligare. Någon poker blev de typ inte, vi spelade en deal och sen la vi ner de. Inga ville spela verkade det som så.

Ja alla va fulla utom jag i slutet och de kändes helt okej faktiskt även om jag gärna hade druckit lite grann. Smakade ju lite på vin men sitta och smutta lite jag också hade jag gärna gjort. Men de gick bra i alla fall. Satt med Emelie de sista trettio minuterna i Naemis rum, små pratade lite men satt där mest och bara va. Sen blev ju klockan tyvärr dags för att åka hem och de va bara att bita i det sura äpplet och säga hej då till alla.


   

När jag kom hem brast alltihop. Jag har försökt hålla god min hela denna vecka och framförallt nu i helgen. Ville inte att folk skulle veta att jag tycker de är jobbigt att åka härifrån och lämna allt.

Så fort jag öppnade dörren tog känslorna över och de gick inte längre att kontrollera. Som jag sa till Emelie innan jag åkte; Jag har ju Nisse. Han har redan kommit till välanvändning och jag har ännu inte kommit iväg.


Nu ska jag försöka få lite sömn!


Söndag:


Då har jag precis vaknat och tagit mig en varm dusch. Mycket sovit har de väl inte direkt blivit men man får vara glad för det lilla man får antar jag.

Vet inte riktigt exakt när vi ska åka för nu var de oklart om Anders skulle åka med eller om de va Lars. Så de lär märkas snart.

Stängde väskan för en liten stund sen och packat de sista i min ryggsäck. Nu är det bara maten som jag ska ta ut ur frysen och packa i en kasse men de får man ju typ göra det allra sista innan man åker. Så nu antar jag att det bara är att sitta och vänta, finns de något värre än att vänta?


Men ska la gå och se om jag kan få i mig lite frukost! Och sen ska jag ringa till mamma och prata lite. Behöver det känner jag.


Ha de så bra då hörrni, jag skall försöka i alla fall även om jag är lite deppig just nu.

Får se om jag får tillgång till att komma åt min blogg någon gång där nere så ni kan ju alltid hålla lite utkik då och då. Om inte annars så hörs vi nog den 1 november, för den 31:e när jag kommer hem på kvällen är jag nog helt uppbokad!


Eran Töfta/Tofta/Töft/Töftis eller kort och gott Anna
<3

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0