Great balls on fire

I helgen som va, var de party ;) Åkte till Emelie efter hon slutade jobbet och sen gjorde vi oss i ordning och spatserade iväg på förfest hos Linda vid sju. En trevlig kväll blev det allt med lite nya bekantskaper, inte bara de gamla vanliga! Fast dom är de inget fel på heller ;) Kvällen slutade med dagnys och Anders Fernette i alla fall och en timme mindre att sova ;)

Söndagen vaknade man självklart ganska så tidigt och ja, en timme gick som sagt bort och man var bra seg och de va man ju inte ensam om! Jag och Emelie fixade skjuts till Vartofta då vi båda kände att vi inte var i körbart skick ;) På sena eftermiddagen var det match i ett jäkla sjukt väder och de slutade med vinst, 8-4! Kom hem och slängde mig i sängen fullt med kläder och filtar och somnade göttigt :)Så var det måndag och en ny vecka!
Slängde mig i väg till jobbet och slutade vid 13, direkt efter jobbet så fikade jag hemma hos Amelie, tjöta lite skit och drack lite kaffe! Göttigt :) Sen åkte jag och hämtade Emelie som slutade halv tre och så drog vi till Senäte och hämtade nyckeln till nya lägenheten och sen for vi till gamla lägenheten och började packa de allra sista! :)
Vid halv fem kom flyttlasset och vi började lasta in, efter drygt 4 timmar så hade vi fått ut allt som var Emelies och även burit upp det i nya lägenheten och börjat montera ihop! Kanon bra ju! Toppen fin lägenhet!
Somnade även denna kväll göttigt ;)idag var de bra svårt att kliva ur sängen! Trött som en gnu och även en kropp som kändes rejält! Speciellt i vader och i rygg efter gårdagens flytt! Så de va tur att de inte va något tungt på jobbet idag :)
Efter jobbet så åkte jag in till centrum och lunchade med Amelie som va i stan, så käkade på wokstugan! :)
Ikväll blir det ingen träning för min del, får låta kroppen vila + att jag har tusen andra saker som behövs göras! Men hoppas de går bra för brudarna! btw, inte långt kvar till danmark :D
nä, nu har jag saker å göra :D

ting tjong

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0