Everytime I hear your name

God kväll!

Gårdagen gick fort, då menar jag fort! Från då jag klev upp tills då de var dags att lägga sig!

Började dagen med en dusch och sen åkte jag ut till Frida och Kim där vi drack lite kaffe och Frida fick lite massage, en trevlig stund blev det!

När jag kom hem så kom Sara och de va dags att börja göra sig i ordning inför kvällens VSK-fest. Vi åkte ner till klubbhuset med våra madrasser och täcken, blåste upp dom och sen åkte vi åter hem till mig och där började vi att fixa i ordning oss. Kläder skulle väljas, sminket skulle på och håret skulle fixas! Vi var färdiga runt fem och då var de dags att bege sig till klubbhuset än en gång och möta upp de andra i festkommiten och sedan bege oss emot samlingslokalen där kvällens fest skulle ägarum.

Väl nere i klubbhuset blåste i ballonger och gjorde det sista piffet innan folket kom, sjävklart en bål också! Sen var de fullrulle med folk. ALLA som hade anmält sig kom och de va jätteroligt tycker vi! Så de bjöds på mat, snapsvisor, trubadur, kaffe och kladdkaka, prisutdelning och lotterier, dans får man ju inte glömma! Det blev en hel del snygga moves där på golvet! :) + att jag, Emelie och Ulle fick köra "Hej jag heter Bengt" när vi fick pris och sedan blev jag och Emelie uppskickade igen på scen och fick sjunga våran "kalles kaviar låt". Yeah vilken kväll alltså! Bjuda på sig gör man ju iaf.. haha! En jättelyckad kväll och hoppas att alla andra som va där tyckte desamma!

Det blev efterfest sen hos Ulle men vi i kommiten va inte kvar så länge, utan vi gick vidare till vårt sovplace! OM de va kallt, fyy så mycket har jag nog aldrig frusit under en natt! brrr!!! Vi fick besök på natten också utav några som lös med ficklampor och knackade på fönster och dörrar men vi va för trötta för att ens orka bry oss! Halv nio kom Flysjö och Gika instampande och fick liv i oss och de berättade om sina bravader och när dom gick somnade vi om!

Frukosten bestod utav gårdagens matrester vi tagit med oss, så potatisgratäng och skinka! muums ;) haha.. sen packade vi i ordning våra saker och alla for hem till sitt.
Jag och Sara gick hem till mig och tittade på lite One tree hill och jag tog mig en dusch och den va varm och skön! :) Sen kom Frida och Kim förbi en snabbis och lånade några filmer och så, sen dess har jag varit här hemma själv och kollat på Glee och käkat lite.

Nu blir det snart dags att sova för jag är toktrött och ska man orka med morgondagen såå får man allt lägga sig i tid!

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0