Hotter than fire

Gårdagen blev lång men mycket lyckad.
Uppstigning tidigt och sen åkte jag och Emelie emot Axvall och dagens cup med F12. Efter att ha åkt lite vilse kom vi till slut fram, dock i tid faktiskt!
Dagen bjöd på spännande fotboll, strålande solsken och glada brudar och sina föräldrar. Tyvärr räckte det inte hela vägen gör brudarna men dom va lika glada för det, alltid kul att möta nya lag och åka på cup :)När man kom hem tog jag de lite lugnt en stund och sen kom ångesten fram över kvällens klädval! Det blev till slut en lånad skjorta av Amelie och jeans. Gick in till Amelie och Sara en stund och sen kom även Ulrika och Helmer, sen gick vi emot inflyttningsfesten hos Emelie och Per :)
En riktigt rolig kväll med härligt folk, god dricka, roliga lekar och massa skojiga påhitt! En lyckad kväll! Tusen tack Emelie och Per :)

Idag vaknade jag tidigt och då tog jag tag i köket som såg ut som hell. Sen slappade jag lite grann i soffan och laddade inför eftermiddagens seriepremiär emot Värsås.
Matchen gick ju sjukt bra och de slutade med vinst 8-1 till oss. Härligt spel och helt rätt inställning! En perfekt start på säsongen blev det i alla fall! Härligt jobbat tjejer!!!När jag kom hem åkte jag och handlade och plockade upp Frida som varit i småland i helgen. Kollat på big brother och ska väl snart ta och lägga mig. Känner mig inte riktigt piggelin, känner mig febrig. Blää, vill inte bli sjuk och har inte tid att bli det heller. Suuuug! Hoppas man mår bättre i morgon.

Är ledig i morgon, ska bli skönt faktiskt! Så man får se vad man hittar på :)

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0