Amazing

godafton!

Halvtid till helg.
När onsdagen väl har passerat så kan man börja känna att snart är de helg! Bara två dagar, TVÅ dagar! haha.. Jag försöker motivera mig så i alla fall!

Idag har jag jobbat som vanligt, på två ställen. Åker från det ena till det andra. Börjar (nästan i alla fall) kunna planera lite mer när det blir dagar med två jobb, har i alla fall inte känt den stress på ett tag i alla fall eller så har kroppen ställt in sig på det ;) Vem vet, men de verkar bättre i alla fall.

När jag slutade jobba så åkte jag till ÖB och köpte skivor att bränna musik på, ljus och spolarvätska till bilen.
Igår åkte jag, Frida och Martin hela vägen till Skillingaryd utan någon spolarvätska, mindre bra men vi kom fram och även tillbaka hela i alla fall dock med en väldigt skitig ruta.

Åkte hem, käkade och betalade alla räkningar + betalade in träningslägret.

Ikväll har F12 haft sin första styrketräning inne i Vartoftaskolans gympasal. En tapper skara som klev in och kämpade sig igenom hela timmen med tjockmattor, hopprep, bänkar och dunkande härlig musik! Grymma töser det där!

17 veckor kvar till sommarens äventyr för oss :)I morgon blir en lugn dag som börjar med jobb på förmiddagen och slutar 12. Resten utav dagen kvar typ, grymt! Känns kanon i alla fall!

Nu har jag mailat alla föräldrar i F12 och lyssnat på massa melodifestivalen låtar. Ska nog bränna en ny skiva till bilen tror jag. RÄTT trött på musiken som flödar i den.
Får väl seeeee. Nu blir det en lugn kväll i alla fall!

Tjingeling!

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0