Loaded gun

God kväll!
 
Den där snövallen jag så fint och snällt skottade bort igår så man kan köra lättare in på gården... It's back!!
Trappen är även den belamrad av snö.. igen! SUCK!
Snö är väl jättefint, när de ligger och inte yr omkring och framförallt då inte hamnar innanför kläderna! Men jag är lite anti..
1. Det blir kallt!
2. Det blir blött!
3. Det blir halt!
4. Kombinationen av de tre övre alternativen är INGEN höjdare alls!
jaja.. snön faller i alla fall ner men jag hörde en liten fågel kvittra att det vankas plusgrader!
Det är lite mer min grej!
 
Funderar på om det i natt var fullmåne.. hade lite svårt att somna i alla fall. Fast jag är jäkla nöjd faktiskt att jag inte lyckats vända dygnet än! De brukar jag typ göra direkt men än så länge har jag lyckats att lägga mig i hyffsad tid och ställer klockan så jag inte sover bort dagen! Heja mig!
 
Idag låg jag och drog mig i sängen lite längre.. kollade facebook, Instagram, spelade lite och sådär och så piper telefonen och upp ploppar ett sms ifrån min fina vän Johanna som löd; "Finns kaffe om du är sugen". Hur kan man tacka nej till det?
Går fasen inte!
Hallå liksom, kaffe är ju kanongott och så då tillsammans med denna goa person som får en att skratta typ hela tiden på något konstigt vis. Lööööv it!
Så det va ju bara att slänga i sig en macka, ta på sig, borsta tänder och ut och borsta av den snöiga bilen! (en grej till att lägga på listan, 5. bilen blir kall och snöig)
Ute hos Johanna blev de lite bus med Elis och Hilmer som vanligt. Kaffe också då såklart med Johannas hembakade kärleksmums. Hjälpte Johanna att flytta Elis och Hilmers sängar till ett annat rum och jag fick till och med mat! Kan ju inte bli bättre än så! En lyckad och trevlig dag!
 
Har under ett tag nu funderat på min framtida tatuering och NU har jag fasen bestämt mig vad det kommer att bli. Vill inte avslöja vad de blir, vill man veta får man fråga mig i stället! Men jag känner att detta passar mig, känslan jag har fått de senaste! Den representerar MIG!
Längtar!
 
 
 

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0