Fireproof

Helgen har varit en fotbollshelg verkligen.
Fredagen var det dock ingen fotboll. Då jobbade jag och när de va gjort så åkte jag hem och adventspyntade eftersom lördag-söndag skulle vara i fotbollens tecken.
 
Uppstigning tidigt på lördagen blev det. Käkade lite frukost och förberedde lite och sen åkte jag och plockade upp Ida och sen åkte vi till Stenstorp där det vankades KM för F14.
Vilka kämpar jag har. De slet som djur varje match och synd nog räckte det inte hela vägen till att gå vidare ifrån gruppspelet. Det blev i alla fall en vinst emot Åsarp-Trädet och de levde tjejerna på. De va positiva över förlusten emot FKIK och tog cupen med ro verkligen och bara hade skoj. Vi va nära att gå vidare. Det hängde på matchen mellan Floby och Valtorp. Hade Floby vunnit med två mål, så hade vi gått vidare på målskillnad. Så vi hejade för fulla muggar på Floby (jag va nog värst) dock slutade den matchen 0-0. men de blev ju spännande i alla fall ända till slutet.
En grej som gjorde mig varm i själen var att en utav mina spelare som slutat och hennes mamma kom för att titta och träffa oss alla igen. Vi satt där och pratade och hon undrade vad som skulle hända med laget nästa år och vad som skulle hända med mig.
Jag sa de att jag nog hade gjort mitt och att jag inte lärt dom så mycket vettigt i alla fall. Då säger hon till mig:
-Töfta, klart du har. Du har lärt dom vad trygghet är, vad kärlek är.
wow.. de orden värmde. Med de orden så kan jag nog sluta med flaggan i topp. Tusen tack för de fina orden!
 
Efter cupen var det bara att åka hem slänga i sig något att äta och sen hoppa in i duschen. Snögga till sig och sen kom Malin en stund och därefter Carro. Sen gick vi förbi hos Lasse och Milla för att slå följe ner till samlingslokalen för VSKs 70-års jubileum. Där bjöds de på mat, lotteri, underhållning, prisutdelningar och hyllningar. Dans blev det senare på kvällen och massa prat med härliga människor. Stannade dock inte jättelänge men så det räckte i alla fall.
 
Vaknade pigg och ganska så utvilad, tog en lugn morgon med frukost och sen hoppade jag in i duschen och försökte än en gång snögga till mig innan jag åkte till klubbhuset för att hämta priser och därefter Intersport för att hämta VSK-väskor. Sen blev det att åka ut till Kinnarp för ungdomsavslutning.
En trevlig eftermiddag med några utav mina brudar och alla andra spelare/ledare/föräldrar i bägge föreningar.
sen var ju det den däringa mikrofonen... jag borde drömma mardrömmar om den! varje år.. VARJE år har jag fått prata i den dära och de har aldrig blivit bra.. bara en massa pinsamt.. suck! men tjejerna i laget har roligt åt mig i alla fall, så jag får bjuda på det!
 
 
Så nu ikväll har jag varit uppe hos mamma där jag fick en lykta att ha på trappan ute och sen har jag varit hemma och haft adventsmys med kissen. I morgon är det december och dags att börja inhandla julklappar.
Hoppas alla haft en härlig helg och en fin första advent!
 
 

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0