Små svarta änglar

Hej hej!

Hade en riktigt rolig kväll igår tillsammans med laget och våra supporters! :)
Började med att vi blev indelade i två lag, jag själv blev i lag två. Sen började striden om varvning, lyra och bränning. Lag två slutade självklart som segrare i denna heta strid ;)
När brännbollen va slut så började vi grilla och ställa i ordning långbord. Helt underbart blev det, toppen väder och alla bjöd på sig själva!


När maten väl var i magen gick vi in i klubbhuset och bänkade oss framför plasman och kollade på matchen emellan Sverige och England. En spännande match som tyvärr slutade i förlust med 2-3. Så där tog EM slut, ingen chans att ta sig vidare så nu laddar man om för OS och damernas matcher :)Idag blev det uppgång tidigt. Min tur att måla klubbhuset!
Första halvtimmen var det bara jag och Malin så vi rensade lite ogräs men till slut så kom även Ulle och alla barn och därefter även Fritz, så vi blev några stycken till slut som målade. Vi sjöng och tjöta skit samtidigt så tiden försvann ju väldigt fort!
När jag kom hem blev det en välbehövlig dusch för att få bort all färg och sen har de varit lugnt.
Suttit och redigerat några kort jag tog igår :) Fick tillbaka suget lite igår, de va kul! Jättelänge sedan det hände! Såhär blev dom!Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0