Calm after the storm

Då var det ett tag sen man skrev.. har vart ute på en del äventyr sedan dess om man säger så.
Va ledig i förra veckan och början på veckan hände det inte så värst mycket faktiskt..  eller jo, en grej faktiskt som stack ut lite.. Jag tog en promenad med Frida och därefter en kaffe hemma hos mig och vi pratade om saker och ting som hänt och de va väldigt skönt faktiskt att få höra hennes tankar och kunna dela hur jag tänker/tänkte och känt. Vi pratade länge länge och tror nog även att Frida tyckte de va skönt.
Sen hände de inte så mycket, spenderade lite tid hos Suzz och gratulerade även Morgan som fyllde 40.
 
På fredagen var det dags att packa in väskor i bilen och bege sig till Johanna där vi käkade lunch med barnen och sedan åkte barnen till sin pappa och jag och Johanna packade och lastade in i bilen, for in till Falköping för ett besök på systemet, ÖB och Coop. Därefter rullade vi vidare ner till Kungshamn och Wiggersviks Camping.
När vi hade checkat in och fått våran lilla stuga så monterade vi ihop våran fina grill och började grilla. Det vankades flintastek, potatissallad, sallad och ÖL.. MUMS!!!
Efter maten så tog vi oss en promenad på campingen, kollade in havet och insöp bara stunden. Härligt!
 
Vi bäddade i ordning senare och la oss för natten. De blev inte så mycket sömn första natten, jag sov lite oroligt och osammanhängande och Johanna sov inte så mycket heller då en bräda på hennes sida hade flyttat sig så de blev ett hål som gjorde det obekvämt. Så vi vankade tidigt men de gjorde inget. Vi åt frukost i solen på våran lilla altan och bara tjöta skit. När vi var redo med morgonens bestyr åkte vi emot Grebbestad för att spana in SportShopen.. och ja, de blev ett äventyr i sig! Mycket goa skratt på vägen och till slut så kom vi ju faktiskt fram och shoppade en lång stund innan vi tog oss en smaskig fika som bestod av kladdkaka och kaffe.. HIMMELSKT GOD kladdkaka!!
Vi åkte sedan till Smögen och strosade på bryggan och sedan tog vi våran räkmacka/landgång och kollade på folk och båtar. Varmt och skönt var det! När vi hade gjort bryggan så drog vi och handlade lite tills kvällens grillning, de blev korv och vattenmelon. Så när vi kom tillbaka till campingen så satt vi i solen och käkade vattenmelon och drack en och annan öl innan vi gick iväg och spelade lite minigolf. Tror vi hann till bana 2 innan Johanna sköt iväg sin boll utanför banan och under en annan bana.. Skrattade så tårarna rann! Där låg ribban för kvällen kändes det som!
När vi spelat klart så startade vi grillen och sedan satt vi ute på våran altan resten utav kvällen, pratade, lyssnade på musik och drack öl innan det var dags att snutta kudden.
 
Vi hade fixat brädan under sängen och jag sov mindre oroligt så den natten blev det lite mera sömn. När vi vaknade käkade vi frukost, packade in och städade för att sedan checka ut. For ner till Kungshamn och käkade glass, kollade på båtar och folk för att sedan bege oss vidare. 
Vi återvände till SportShopen på vägen hem och där sprang vi på lite folk hemifrån.. liten värld!
 
Ett stopp på Ikea i Uddevalla hann vi med också innan vi landade hemma.
En sååå skön och rolig helg, synd att den tog slut så fort!
 
På måndagen var de dags att börja jobba igen och det var fullt ös från då jag började, tills då jag slutade.. sjukt. Tog ett gympass med Johanna och sedan hem en kort sväng för att sedan åka och fira Truls som fyllde 12 år. Så det blev grill och tårta där, en trevlig kväll!
 
Tisdagen var jobbdagen lite lugnare och skönt va väl de medtanke på värmen, ett gympass blev det och på kvällen sedan blev det en sväng till Ekedalen för att spela bilbingo, dock ingen vinst.. men kul hade vi!!
 
Onsdag blev de en lugn dag också och efteråt blev det ett snabbt besök på gymmet och därefter så åkte jag och Johanna till Berg, hem till Anders för jag skulle provköra hans Impala inför helgens crusing.
Så vi hamnade på KinneKulle, en riktigt fin tur faktiskt och Anders va snäll och bjöd oss på fika.
 
Idag var det jobb igen och en svettig och jobbig dag blev det. Baka bröd när det är 28 grader från början i köket är ingen höjdare faktiskt.. Så de blev mycket vatten idag. Hoppade gymmet idag och tog en promenad nu ikväll i stället när solen inte stekte så mycket.
Skönt att det är fredag i morgon i alla fall. Får se vad som händer då!
På lördag vankas det crusing, antagligen start på morgonkvisten till sena kvällen/tidiga morgonen!
Ska bli roligt! Hoppas att vädret håller i sig!
 
 

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0