Hallelujah

Lördag:


Jag börjar skriva nu medans jag kommer ihåg de mesta som hänt. Så detta skriver jag ju nu mitt i natten.

Kvällens fest va väl helt okej, i början hade jag inte så kul faktiskt men senare va de roligare. Någon poker blev de typ inte, vi spelade en deal och sen la vi ner de. Inga ville spela verkade det som så.

Ja alla va fulla utom jag i slutet och de kändes helt okej faktiskt även om jag gärna hade druckit lite grann. Smakade ju lite på vin men sitta och smutta lite jag också hade jag gärna gjort. Men de gick bra i alla fall. Satt med Emelie de sista trettio minuterna i Naemis rum, små pratade lite men satt där mest och bara va. Sen blev ju klockan tyvärr dags för att åka hem och de va bara att bita i det sura äpplet och säga hej då till alla.


   

När jag kom hem brast alltihop. Jag har försökt hålla god min hela denna vecka och framförallt nu i helgen. Ville inte att folk skulle veta att jag tycker de är jobbigt att åka härifrån och lämna allt.

Så fort jag öppnade dörren tog känslorna över och de gick inte längre att kontrollera. Som jag sa till Emelie innan jag åkte; Jag har ju Nisse. Han har redan kommit till välanvändning och jag har ännu inte kommit iväg.


Nu ska jag försöka få lite sömn!


Söndag:


Då har jag precis vaknat och tagit mig en varm dusch. Mycket sovit har de väl inte direkt blivit men man får vara glad för det lilla man får antar jag.

Vet inte riktigt exakt när vi ska åka för nu var de oklart om Anders skulle åka med eller om de va Lars. Så de lär märkas snart.

Stängde väskan för en liten stund sen och packat de sista i min ryggsäck. Nu är det bara maten som jag ska ta ut ur frysen och packa i en kasse men de får man ju typ göra det allra sista innan man åker. Så nu antar jag att det bara är att sitta och vänta, finns de något värre än att vänta?


Men ska la gå och se om jag kan få i mig lite frukost! Och sen ska jag ringa till mamma och prata lite. Behöver det känner jag.


Ha de så bra då hörrni, jag skall försöka i alla fall även om jag är lite deppig just nu.

Får se om jag får tillgång till att komma åt min blogg någon gång där nere så ni kan ju alltid hålla lite utkik då och då. Om inte annars så hörs vi nog den 1 november, för den 31:e när jag kommer hem på kvällen är jag nog helt uppbokad!


Eran Töfta/Tofta/Töft/Töftis eller kort och gott Anna
<3

Missing you

Tjena hejsan!

Här sitter jag, i lägenheten alldelles helt mega solo =)

De blev ingen film igår,men vi drog och beställde pizza som i käkade hos Marita på hennes jobb tillsammans med henne och Tomas. de var najs, sen åkte vi tillbaka till lägenheten och slappade lite. La oss efter en stund och ja, de blev flummigt om man säger så men till slut så somnade vi.


Vaknade ett X antal gånger i natt. Några gånger bara sådär och andra gånger för att Emelie är väldigt närgången, men de va la mysigt om man bortser från armbågen i näsan. haha...

Jag och Christiopher gick väl upp sådär runt halv tio medans en viss fröken Henriksson slappade till ordentligt och låg nog i sängen till typ halv tolv. Sen käkade vi frukost och kollade One tree hill. När avsnittet va slut så började vi med att städa här. jag tog köket, Christopher tog toan och Emelie sovrummen.


Vid kvart i två så drog sig paret till gesons Farmor för att fika. Så som sagt blev jag solo här.

Så jag gick och hämtade tvätten i tvättmaskinen, dammsugade resten utav lägenheten och sen dammade jag lite grann och efter de vek jag lite tvätt. Allt för att de andra inte ska känna sig så stressade sen eftersom de skall vara lite fest här ikväll. får la hoppas de blir glada.

Vi får nog en trevlig kväll med poker skulle jag tro =)


I morgon åker jag, ganska overkligt fortfarande men de blir nog bra i slut ändan får vi hoppas.


1 dag kvar...

Bleeding for love

Tjena hejsan!

Idag har de varit en bra dag!

Började dagen med att packa lite, diskutera saker som skall med tillsammans med mamma. Så jag har en full väska med mig med massor utav kläder och välbehövliga saker som jag kommer att behöva under 2 veckor.

När klockan närmade sig två så sa jag hej då till mamma för dom skulle åka på mässa i falun och jag gick ner till Anders för jag skulle övningsköra till Skövde. När jag väl kom ner så fick jag vänta en stund för att Anders höll på med trappan och så skulle han duscha. Sen satte vi oss i den röda bilen. Jag kom lite längre än till affären sen dog bilen och vi visste inte varför, till slut fick Anders igång den och då fick vi åka och byta bil så de blev ingen manuell bil idag. Men resan till Skövde gick jätte bra, fick fickparkera, köra om och när jag precis skulle svänga in på motorvägen stog polisen och vinkade in mig. Så jag fick blåsa och visa legg. Sen fick vi köra vidare.


När vi kom hem messade jag Emelie och sa att vi var hemma för hon skulle överraska mig fast jag visste om de då. Hon kom med en påse ostbågar och hallonsoda, plus att hon hade med sig en choklad ask som jag skulle ha i Helsingborg för man blir glad utav choklad och så hade hon med sig sin Nalle som hon brukar ha och den va till för att bringa lycka och de tror jag den kommer att göra. Om inte annat så finns nallen där att krama när ingen annan finns.

Vi satte oss ner och kollade på one tree hill och sen när vi hade sett två avsnitt drog vi ut till Boman för där var Tomas och Christopher höll på med Bomans bil. Vi flummade där ett tag och sen åkte vi tillbaka till mig och där packade jag lite saker för jag skulla åka till stan och sova där. Sen åkte vi till marita och hämtade lite saker och jag fick säga hej då till Sara för nu ser inte jag henne mera :(


Vi drog vidare till stan och handlade lite frukost och lite grejer för partajet i morgon.

Nu sitter vi här, väntar på singing bee. Mycket trevligt program!

I morgonkväll är de party, sen får man se vad som händer under dagen. Nått bra blir det ju :)


Detta kan ju bli typ det sista inlägget jag skriver så ni som läser denna blogg i alla fall. Ha de underbart, ta hand om er och varandra. Sköt er i skolan och i fotbollen ;)

Kommer sakna er alla, ni som har mitt nummer får ju höra av er till mig, jag blir bara glad!


Emelie - älskar dig, kommer sakna dig massor. Du får höra av dig när du än behöver och jag håller stenhårda tummar för dig under din operation, du kommer vara i mina tankar hela dan <3

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0