They dont really care about us

Gick upp klockan sju i morse och åkte och hämtade mamma på jobbet så hon skulle slippa att gå hem. Hon har ont i benen och i höften så då va jag lite snäll som åkte och hämtade henne.
Sen vid nio var det iväg till Skövde och där blev de som vanligt en kort visit på 15 minuter så jag var i Vartofta klockan elva igen.
Bara en månad kvar på Folkuniversitetet, sen vet jag faktiskt inte vad som händer med mig eller min ersättning? Får väl se nästa gång, då ska jag ta mig en frågestund tror jag.

Va på skolan och lämnade min timrapport och sen åkte jag hem och käkade lite och sen har jag inget gjort på hela dagen. Wilma å Hanna har varit här så de har vart full rulle med dom. Sparkat lite fotboll med Lars har jag gjort med och hjälpt honom att leta efter en bra digitalkamera, visar sig att han vill ha just en sådan jag vill ha men ja, den får man ju låna i så fall ;)

Nu ska jag se på dokumentaren om Michael Jackson som jag laddade ner förut.
Finns inget annat att göra!

I morrn är de onsdag och inget planerat. Hoppas på lite mer solsken än vad de varit idag så jag ska ligga ute och pressa och sen på kvällen ska jag träna hade jag tänkt. Det är planerna för morgondagen iaf.


 

Forever young

Idag har de inte hänt mycket, så man kan säga att det är som en vanlig dag i mitt liv!

Har haft lite chill som de nu heter i dagens samhälle med mamma. Har suttit på altenen och tjötat lite och sådär. Jag tog mig en tur till stan för att handla medans mamma skulle tvätta lite grann. Så jag åkte först ner till Intersport och köpte mig ett par nya shorts och sen åkte jag till Willys och handlade lite pålägg, mjölk, youghurt och dricka.
Sen kom jag hem och då var Lars och barnen hemma och då bestämde vi för att käka donken. Så jag tog med mig Wilma så åkte vi in till stan och beställde lite käk i drivern och så åkte vi hem igen.

Maten satt bra gött i kistan skall jag säga!
Sara ringde och ville ha skjuts till sin körlektion så jag då åkte jag till stan en gång till (tredje gången), hängde även med henne på lektionen och sen gick hon lite ärenden och sen åkte vi hemåt.

Så då var de bara till att packa väskan till träningen.
Träningen gick väl helt okej om man får plocka ut valda delar ur träningen. Kände att målvaktandet gick ganska så bra idag faktiskt. Attans att det typ är uppehåll nu då.

i morgon blir de skövde och jag är verkligen anti och vill inte för fem spänn åka dit! Jag kan göra så mycket roligare saker än att åka bil i 30 minuter dit, sitta på ett möte i max 20 minuter och sen åka bil igen i 30 minuter. Det ger inte mig så mycket mer än bensinkostnader.
Men jag får ta de med en nypa salt antar jag, en dag kanske jag slipper åka dit och de hoppas jag är väldigt snart!

Vi gräver guld i USA

Tjenare!

Soft dag har de varit, har vart en aning för varmt ute så jag har pendlat ut och in ungefär hela dagen och druckit hur många liter vatten som helst, så jag har ränt en hel del på toa också då pga allt vatten.
Tog en tur till affären och köpte en glass med Sara och sen hem och packa väskan till match!

Matchen emot Mariestad gick ju hela vägen!! 2-0 och de kan inte kännas mer bra än va de gjorde då domaren blåste av matchen! Sofie och Emelie gjorde mål och jag fick hålla nollan! Mycket anfall emot mig hade jag inte men några farliga chanser hade dom, en ribbträff och på hörna sköt dom på Sannas rygg så den studsade ut, tack gode gud!
Gött att de gick så bra och de ska bli spännande att se på filmen som Bettan filmade under matchen på onsdags träningen. Vi kommer nog lära oss en del ifrån den i alla fall!
Bra kämpat idag brudar! Nu fortsätter vi kämpa!

Efter matchen åkte jag in till stan och köpte mig lite mat och tankade och sen åkte jag hem igen.
Så de blir väl snart att lägga sig kanske.

I morgon är det måndag och ny vecka! Vad ska man göra?
Gå ner till skolan och lämna ett papper och sen på kvällen är det träning. Det är vad som är planerat just nu i alla fall och sen får man se vad dagen har att erbjuda. Kommer väl njuta utav solen i alla fall och längta tills helgen då vi ska åka iväg och paddla kanot igen! <3

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0