For this moment

Hej Hej!


Sikken seg dag det har varit.

Tog mig sovmorgon och hade jag inte fått sms vid halv tio så hade jag säkert sovit ett litet tag till. De var sjukt gött att få sova ut lite grann, får ta igen min missade sömn någon dag.


Började min morgon med att kolla på One tree hill som jag laddade ner på 15 minuter typ. Mycket bra avsnitt som vanligt fast jag är typ mega sur att det är uppehåll IGEN fram tills den 20 april. Det är skandalöst! Uppehåll är det ända dom har känns det som.


Åkte ner till skolan för att lämna in min timrapport och tänkte kolla läget med vad jag skulle göra i morgon på jobbet så jag fick flänga hit och dit tyckte jag. Och vissa va trevligare än andra!


Dagen flöt sedan på sakta men säkert och vid halv sex började jag byta om till träningskläder. Inget Ållevi i dag eftersom herrarna skulle spela match, så i stället hade vi löpning och styrka i Vartofta. Vi sprang först Karlslund och sen gjorde vi en liten hinderbana och sen hade vi lite intervall träning och därefter lite styrka.

Gud vad det sög i benen skall jag säga, visst är det gött men gud va det spänner! Haha, men som tur var så var man ju inte den enda som tyckte det utan även Fia och de andra hurtiga människorna. Haha!


Duschade i klubbhuset och sen åkte jag och Emelie in till stan, in en snabbis på Pa:s och sen åkte vi till lägenheten för att hämta Emelies jacka och sen parkerade vi oss på Ållevi för att spana på första halvleken av herrarnas match. En helt okej match att kolla på för en gång skull men några mål under tiden som vi var där blev det inte. I halvlek skjutsade jag hem Emelie och sen brummade jag mig hemåt.


Så nu sitter jag här, ska gå och lägga mig nu för i morgon skall jag gå upp 05.15 och börjar 06.00 på fritids. Känns lite segt men jag slutar 13.30 sen och det är ju helt okej! På torsdag börjar jag 13.30 och slutar när sista barnet går hem.

I morgon är de även träning igen, wihoo, får la se hur stel och go man är då!


Over and out!

One tree hill 620 Promo #1


Fyyy vad spännande detta kommer bli!
Peyton måste ju överleva!! :O

Det är ju faan att man måste vänta flera veckor tills dess!

Mitt i ett äventyr

Hejsan svejsan!


Måndag morgon och den där timmen man får minus nu känns faktiskt. Lite seg är man allt.

Klockan ringde sju i morse, orkade jag kliva upp? Nepp, jag znoozade i en kvart typ, sen klev jag upp och käkade lite frukost och sådär. Kollade ut och såg att min bil va isig så innan jag kom iväg fick jag ställa mig och skrapa rutorna och full värme på!

Hämtade upp Malin klockan åtta och sen åkte vi hela den långa vägen till Skövde.

Mitt möte började 09.05, höll på en kvart och sen var det Malins tur och hennes möte höll väl på typ lika länge så innan klockan va tio hade vi lämnat Skövde bakom oss. Lika ovärt som vanligt!


Kom hem, tog en macka och sen blev de att åka in till Falköping och sätta sig i frisörstolen och kapa håret och göra ljusa slingor i. Känner mig som en ny människa, älskar nyklippt hår!

Före:Efter:De tog nästan två timmar och sen åkte jag och hämtade upp Emelie och Emma i lägenheten och sen åkte vi hem till mig där vi höll på med utmaningen ett tag, de kommer nog bli skit bra och förhoppningsvis tycker alla de andra att det är kul också. Sen åkte vi in till stan igen och käkade på donken och sen körde vi hem Emma och sen pluggade jag och Emelie lite filosofi och käkade lite äppelpaj. Sen åkte vi ner till Tomas en sväng, där busade vi lite i soffan som vanligt och sen hoppade jag på Sara, de gillade hon ;)

Sen packade vi in några hyllor i bilen och sen körde vi in till stan igen, handlade lite på pa:s och sen åkte vi till lägenheten där vi skulle sätta upp hyllorna men vi hade inget vattenpass så det sket sig så vi glodde på teve en stund och tjöta lite och sen åkte jag hem igen!

Tack för dagen babie, tre underbara år idag, låt de bli hundra till <3


Så nu satt man här. Är ledig i morgon vilket känns skönt. Ska väl gå ner till skolan en sväng och lämna min timrapport och sen på kvällen är det träning i Vartofta. Löpning och styrka, uscha, fy och blä! Hatar't men ja, jag ska vara med. Fick inte komma med undanflykter för Emelie ^^ Jag är den i laget som behöver de mest så jag får la ta mig i kragen.

Snart Danmark, jag längtar sjukt mycket nu, vill härifrån och spendera tid med världens bästa lag <3

Nä, nu ger jag upp denna blogg för idag :)

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0