I hope you find it

Lika flitig som alltid på att blogga märker man!

Kom hem igår ifrån ett par dagar i Karlsborg med Emelie där vi var hos Familjen Carlsson och njöt av lite ledigt! Det var ganska så skönt att komma bort lite grann faktiskt, bara släppa allt och kunna göra lite vad man vill och inte ha några måsten!
Firade Börje, Emma och Markus som fyllt år, badade, spelade minigolf, spelade massa kort och hade de riktigt gött!
Så tack Emelie och fam. Carlsson för några toppendagar :)

Så här kommer väl en bildbomb då ;)

Ikväll blir det crusingen i Falköping, kan väl inte missa de när det är egentligen de enda som sker på sommaren i stan. Ut å kika på fina bilar och umgås med trevligt folk! Great :)

your love is my drug

Kan inte riktigt sova så jag tänkte att jag ska slänga upp lite bilder ifrån min lilla mini semester med Amelie :)
Vi åkte först till Öland och spenderade 2½ dag där med massa promenader bland ruiner, slott och väderkvarnar :) och sen åkte vi vidare till Småland och till Erik där vi var i 4 dar med bad, skratt och flummigheter!
De blev över 500 kort tagna så jag plockar väl bara ut några favoriter :)

Hade så grymt kul och de va väldigt skönt att komma ifrån Vartofta och livet här!
Tiden går verkligen fort när man har roligt för när vi var påväg hem igen så kändes det precis som vi hade åkt på samma väg bara några timmar tidigare! Men i alla fall, trippen och alla fina minnen ligger mig varmt om hjärtat nu :)

may it be

dålig uppdatering har de blivit de senaste men här kommer i alla fall vad som hände i helgen.

I fredags var det lagfest på fotbollsplanen i ett underbart väder!
Var med Emelie hela dagen, färgade hennes hår, handlade inför kvällen och jag klippte håret hos Markus och på eftermiddagen började jag och Emelie förbereda oss inför kvällen, öppnade första ölen och fixade håret och snyggade till oss ordentligt :)

Det bjöds på tipspromenad, kubb, skratt, grill och lekar!
En toppen kväll som avslutades på plantis!
Laget <3


lördagen så åkte jag till Erik i Alvesta och spenderade kvällen och hela söndagen där!
SJ va inget bra denna helg då jag kom 2 timmar försent på vägen dit och 2½ timme sent på vägen hem + att jag fick åka buss hem. Så de va väl sådär måste jag säga men jag hade en trevlig sväng hos Erik :)
Vi badade, åkte båt, va på fest, åt god mat, spelade kort och åkte runt :)

måndagen så klev man upp tidigt och plockade upp Amelie och Alma för vi drog till mammas o pappas husvagn där vi skulle sola och bada hela dagen :) Så vi köpte lite fika och sen satt vi och fikade med mamma, pappa och Wilma och sen gick vi allihop ner till sjön och badade och lekte med barnen och sen åt vi pizza tillsammans som avslutning och när vi kom hem så kom Susann hem till Amelie så kollade vi på film och hade mys :)


Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0