you learn

God afton!

Haft en helt okej dag på jobbet. Den gick precis lagom fort och hade lite lagom att göra, en lagom dag så att säga! :) Efter jobbet åkte jag ut till Frida en stund och därefter en snabbis till Suzz :)

Blev inget U-möte idag, tur att Emelie ringde och berättade det annars hade jag väl stått där och väntat som den nörd jag är. Så de blev flyttat till en annan dag i stället!

I morgon blir de jobb fram till tolv som vanligt och sen blir det Skövde för att inhandla lite julklappar. Tänkte att det var på tiden för de nu faktiskt! Det är ju faktiskt första december i morgon, såå julkalendern börjar ju så man kanske ska gå upp och titta på den ;) Fåååår se helt enkelt!!

Ska klippa mig och göra slingor nästa vecka. Ringde Markus för en stund sen och bestämde dag. Ska bli gött att få något gjort med min kaluffs. Den är liiiite tråkig faktiskt! :P

Nu ska jag knapra knäckebröd och sen lägga mig för en god natts sömn :)

Here I go again

Godkväll!

Trött.
Så kan man nog starta. Man vilar nog upp sig mer på vardagarna än då det är helg och man ska vila upp sig, för jag är nog tröttare efter helgens bestyr än vad jag är efter vardagens. men men, man lever en gång så va faan!

Igår hade F12 sin sista träning för detta året. Så dom fick spela en hel del och öva på straffar, en rätt härlig träning! Direkt efter träningen så hade vi föräldrarmöte om Kalles Kaviar Cup som nu är bokat och klart, så nästa år vecka 26 åker vi iväg igen till paradiset Kungshamn, riktigt längtar dit!

Idag har jag suttit på föreläsning på jobbet. Lagom segt och inte så överdrivet intressant men va gör man inte liksom. Men de har varit en rättså go dag ändå på jobbet efter föreläsningen, lite lagom att göra!

Fick tummen ur idag med att åka till mekonomen efter jobbet och byta lampan som Anders köpte till mig som va fel, så jag hoppas att denna är rätt i alla fall! :) Så jag kanske får ta och byta den i morgon då nu när man ändå varit så redig.
Åkte till Frida sen och drack lite kaffe, därefter åkte vi och hämtade ut ett paket och sen vidare till Suzz en sväng och sedan tillbaka hem för lite mat i magen.

Nu sitter man här hemma och lyssnar på skön musik och tar de lugnt, snart dags att sova säng säng säng!

I morgon blir det jobb fram till ett ungefär och sen får man se vad som sker. U-sektionsmöte på kvällen i alla fall, får väl se om vi kommer fram till något trevlig! Borde väl vara sista mötet innan jul? hmm, återstår att se i alla fall!

You've got a friend in me

Då var helgen över ännu en gång och som vanligt går den alldelles för fort!

Fredagen bestod av jobbet och en på kvällen blev det fotbollsgalan med fina laget! VSK va nominerade i 4 kategorier men kammade inte hem något pris tyvärr, men som Fia sa; Hade det funnits ett pris för att få igång festen så hade vi ju vunnit! Japp, så som vi rockade och fick igång folket till slut så borde vi ju lätt fått pris för det!
Jag och Emelie vandrade hemåt vid två tiden ungefär och kom väl i säng vid halv tre.

Klockan ringde 7.30 på morgonen, hoppade in i duschen, väckte Emelie och sen gick vi till Supermarket där Catrine skulle plocka upp oss och bilen puttrade emot KM i Stenstorp med F12. En mycket spännande förmiddag med två matcher som fick avgöras på straffar. Det slutade med att vi kom på en tredjeplats, grymt jobbat tjejer!

När KM va slut så åkte vi vidare till Kinnarp för deras Ungdomsavslutning. Blev lite prisutdelning, fika och underhållning innan det blev dags att åka hemåt.
Grejade lite på hemmaplan och på kvällen sen åkte jag till Frida och Kim där vi drack lite vin, tjötade skit och Kim spelade gitarr. En lagom härlig kväll :) Somnade på soffan och vaknade sedan av Martin och Fiona. Så vi mös framför TV:n innan de andra vaknade till liv.

Så dagen idag har varit lugn, tjötat skit och varit på ridskolan. En liten fika hann vi med också med tända ljus, lite adventsmys.

Nu vart man hemma och idag blir de nog tidig sänggång för min del då bristen på sömn i helgen har varit total ;)

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0