Strövtåg i hembygden

Hej hej!
 
Då har man varit hemma ett tag efter att ha firat midsommar i Halsäng.
Åkte på fredagförmiddag emot Kinnarp och Tångavallen för att träffa Johanna. Varför just Tångavallen låg i mina tankar men de va ett jäkla midsommarfirande där! Det va fika, midsommardans, lotterier, fiskdamm och så vidare. Va jättemycket folk där så de va riktigt roligt och vädret va helt kanon! :)
 
Efter att vi hade varit där så åkte vi hem emot Johanna där vi skulle fixa med käket och för min del ett klädbyte! När käk och sånt va i ordning så åkte vi emot Åsarp och på vägen dit så stannade vi och plockade lite blommor som vi sedan gav till värdparet vi skulle till. Det va lite kompisar till Johanna. I Åsarp blev det mat, mycket prat och skoj och till sist lite brännboll. Vilka som vann vet jag inte riktigt, vi slutade spela när regnet stod som spö i backen. Som tur var så varande det inte så länge!
 
På kvällen sen åkte vi hem igen till Johanna där vi slog oss ner vid köksbordet och då kom grannen Maria med hennes man Johan och hälsade på oss. Så vi tog några öl, tjötade skit, lyssnade på musik och skrattade :)
Ingen riktigt koll på när dom gick hem men när de hade gått så gjorde vi i ordning oss för sängen men där låg vi och pratade länge länge, klockan blev väl typ fyra, halv fem skulle jag tro!
 
 
Vi vaknade väl vid tio tiden ungefär men vi klev inte ur förrän klockan va ungefär ett eller två! Vi låg där och pratade så tiden bara flög i väg. Till slut så kom vi ju ur sängen och då åt vi lite frukost/lunch och lite kaffe på det. Sen hjälptes vi åt med lite tvätt och därefter slog vi oss ner i soffan och kollade lite på tv och bara va!
 
Tiden gick fort denna dag! Så vid klockan nio på kvällen bestämde vi oss för att åka till Tidan och Olstorp för att dansa till Scotts.
Så vi svidade om, tog svängen förbi donken och sen vidare för att hämta en tjej som heter Therese, en kompis till Johanna. Så vi tre drog oss emot Tidan. Väl där var det massor utav folk, i alla dess former, sorter och olika alkoliserade. Så vi dansade och strosade runt där och bara hade det najs tills allt va slut vid 02. Då körde vi hem Therese och vi drog oss hem till Johanna igen. Så klockan blev mycket även denna natt då vi kom hem och i säng.
 
 
Vi vaknade vid halv tolv, kommer inte ens ihåg när jag sov så länge sist, helt sjukt men väldigt skönt va det! Vi låg och tjötade lite och sen klev vi upp och käkade frukost. Sen tog vi oss en liten promenad på en timme ungefär. Vi mötte även en rejäl regnskur så vi blev dyngblöta men kul va det.
Så när vi kom tillbaka fick man byta kläder igen, packade väskan och sen satt vi vid köksbordet lite och därefter var det dags att åka hemåt efter en fantastiskt rolig helg.
 
Nu är jag ledig i några dagar så de ska bli skönt. Så blir lite fotboll och till helgen sen är det Skadevi cup för F14, det ska bli kul! Övernattning i klubbhuset och så blir det på fredagen! :) Mycket att se fram emot!
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0