Trumpsta

Ja den här dagen blev väääldigt lång! Ett tag trodde jag att klockan gick i slowmotion, för sååå segt har de varit!
 
Började dagen med att sjukanmäla mig till jobbet då jag hostade och va väldigt snorig. Min brukare har ju en sjukdom så hon inte får utsättas för bakterier och jag var som en enda stor levande bakterie i morse så var bara att snällt vara hemma.
Eller hemma och hemma.. efter att jag sjukanmälde mig så käkade jag frukost lite snabbt och sen satte jag mig i bilen och åkte emot Centralhälsan på deras drop-in tid för att undersöka mitt långfinger som fick sig några smällar under Odencup.
 

Drygt 2,5 timma satt jag på vårdcentralen innan de hände lite. Jag blev då skickad på akut röntgen. Så va bara att sätta sig i bilen igen och åka upp till röntgen på Mösseberg och sitta där i drygt 30 minuter och sedan kom sköterskan ut och sa att de va klart och att jag kunde åka tillbaka till min läkare som då skulle berätta var svaren på röntgen va.. ännu en biltur.
När jag kom dit fick jag vänta på läkaren jag hade först, så de tog en liten stund det med men till slut var de min tur igen. Röntgen visade ingenting, de va alltså ingen form utav skelettskada i fingret men han sa det med tanke på hur fingret ser ut (svullet, blått och ömt) så hade jag garanterat en ligamentskada som behövdes fixas.
Så han skrev en remiss till mig för att åka till arbetsterapin på Mösseberg igen för att få prova ut en fingerortos. Så hopp hopp in i bilen igen.
 
 
När jag väl kom dit så var de självklart lunchstängt.. suck tänkte jag! Så jag köpte mig en kopp kaffe, kollade på folk och inväntade klockan..
När tiden var slagen gick jag snällt in och lämnade min remiss och självklart så fanns det ingen tid kvar till mig, varken idag eller i morgon så tidigt på onsdagmorgon ska jag få komma.
Sköterskan frågade mig vad som hade hänt och jag berättade att jag spelat fotboll och då visade det sig att hon själv va en avdankad fotbollsspelare som älskade att spela inomhus så hon förstod mig och sa därför att hon skulle låta min remiss ligga framme i fall de skulle få ett återbud så skulle de ringa mig!
Det va snällt tycker jag! 
 
Så allt som allt så blev de drygt 4,5 timme på diverse vårdcentraler idag.
Hoppas vårdcentralen ringer i morgon och säger att de fått en avbokad tid, vill inte gå runt med fingret tejpat! Vill få ordning på det så man kan göra saker normalt igen!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0