O helga natt

Vilket dygn de varit!
HAHA...
 
Igår vad det dags att åka på Johannas födelsedagspresent, Christmas Night i Skövde. Vilken kväll det blev!
Kom till Johannas pappa Kurts hus och inväntade Johanna. Tog en kopp kaffe med Kurtan och sen kom tösa som stressat runt på eftermiddagen. Svepte i oss lite öl och sen blev vi skjutsade till tåget som skulle ta oss till Skövde.

På tåget letade vi upp en tom vagn som vi sedan satt och flummade i, skrattade och drack öl i smyg. Mycket fnitter hanns de med innan vi var framme.
Vi traskade ifrån stationen till Arena Skövde där konserten skulle vara. Hängde in i garderoben och passade på med toabesök för att sedan leta upp våra sittplatser på rad 6.
Sen drog showen igång och de va magiskt fint att höra de tre sångfåglarna Jessica Andersson, Magnus Carlsson och Pernilla Andersson sjunga i stämmor.
Det bjöds på klassiska julsånger, egna jullåtar till "Let it go" från Frost. En paus dök upp där emellan så man fick en bensträckare och vi kunde kolla på folk och ta ännu ett toabesök.
The grand finale blev ju självklart O helga natt och ja, jag är lite svag för den däringa låten så jag fick tårar i ögonen. Det va så fint, så stämningsfullt och bara WOW.
En toppen konsert och jag skulle kunna tänka mig att åka på det igen.
 
 
 
 
 
När det hela var slut hämtade vi våra jackor och sedan gick vi för att fylla på kistan lite, de va ganska stängt överallt så det fick bli McDonald's, men de va gott det också!
Därefter att maten hamnat i magen vandrade vi till Pitchers för att invänta våra Quizvänner, Fredrik och Malin, som varit på bio. Så vi slog oss ner och tog oss varsin öl och tjötade skit tills de kom. Sen va kvällen igång!
Vad vi skrattade konstant allihopa och som våran vän Fredrik sa; ni är lite luriga och busiga. Vilket gjorde det hela ännu roligare. Såna är vi! Bjöds på lite sång, lite dans, lite öl och massa prat och skratt!
De stängde puben 02.00 så då var det bara för oss att traska till tåget för att åka emot Falköping.
Innan så sa vi att vi inte skulle stanna så länge som till när sista tåget gick hem (02.30) för de va alldeles för sent, men så blev det ju ändå och jag tror nog att vi hade säkert hade kunnat stannat en stund till om inte de skulle stänga.
Vi blev hämtade av Kurt och han körde hem oss till sig där vi sedan sov över. Hans billarm hade fått lite fnatt med så larmet tjöt x antal gånger denna natt. Spännande!

 
 
När vi vaknade på förmiddagen kände man sig väl inte så värst stark. Så vi låg kvar och reflekterade över kvällen som varit, folket vi träffade och allt som sades. Vet inte riktigt vad klockan var när Kurt kom upp för att se om vi levde men skulle tro den va tolv, halv ett kanske. Sedan blev vi lite ompysslade. Vi fick frukost serverad och sedan la vi oss på soffan och tittade på en film som gick på TV. Vi fick chips och dricka framdukat till oss, lite lyxigt! Vid fyra tiden så packade vi ihop våra saker och gick ut till våra bilar som va lite isiga, startade dom och ställde oss ute och tjöta lite till innan vi åkte till affären och köpte lite mat och där skildes vi åt för denna gång.
 
Jag och Johanna brukar ha skoj när vi umgås men denna gången va de nog snäppet lite roligare ändå, hur de nu är möjligt! Men ett toppen dygn med bästa Johanna och vänner blev de!
Tack!! <3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0