Dream a little dream

Efter en vecka med spöken, konstiga drömmar och väldigt lite sömn så hoppas jag att det nu har vänt!
 
Det där med spöket är lite läskigt faktiskt. Vaknade en natt av att jag hörde att katten lekte med något, de visade sig vara en vimpel som jag hade upphängd på en spik.. Inget konstigt tänkte jag och klev ur sängen och hängde tillbaka den men då hann jag inte mer än att lägga mig så föll den ner igen!?
hmm, den hängde liksom stabilt på en spik så de borde inte kunnat hända igen.. Då hör jag någon dra en djup suck.. att jag inte kissade i sängen i de läget.. för kissenödig blev jag ju.. jag blev som förstelnad och vågade knappt andas.. och nödig var jag.. Till slut så kunde jag inte hålla mig så jag fick springa upp.. FORT gick de! Tillbaka i sängen och då hör jag det igen.. en djup suck.. man kan säga att de blev inte så värst många minuter sovit den natten och inte den därpå..
Jag har inte hört något mera MEN vimpeln har fallit en gång till, så nu har jag flyttat till en annan spik som den inte borde kunna "åka" ner ifrån..
 
En dröm jag haft som vart lite komisk har jag haft med..
Jag drömde att en bekant sa till mig att vi borde ta en paus i vårat "förhållade" och så blev det, vad nu det menas med paus!? i alla fall.. Tillbaka till drömmen.. antar ju att de varit paus ett tag och den bekanta uppenbarar sig och ställer diverse frågor om hur livet ser ut, om jag minns helt rätt var de ganska så privata frågor som man kanske inte svarar på hur som helst.. mitt svar i alla fall till detta va: Du, vi har väl paus och jag vet ingenting om att något tryckt på Play-knappen..
 
De kändes som de där va fasen något som lätt hade kunnat komma ifrån min mun.
Jag är en sån tönt! men men.. jag tyckte den drömmen va lite komisk i alla fall.
 
Drömmar, spöken och andra konstigheter är fascinerande och intressant!
Vad vill de säga? Vad betyder det?
Ja, frågorna är många!
 
Sen har jag drömt många fina drömmar med.. men dom håller jag för mig själv. Man kan ju inte dela de mest privata frågorna med vem som helst!
 
  
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0