Dancing in the rain

Ännu en vecka har gått och ja, kanske denna har gått snäppet snabbare med tanke på Stockholmsäventyret i början på veckan. Känns inte som de hände denna veckan. Det är ett härligt minne att tänka tillbaka på i alla fall i detta dystra regn.
 
Fredagen blev ganska så lugn och de hände inte så värst mycket. Jobbade, handlade och när jag kom hem så slog jag mig ner och skrev om telefonlistan till F14 och små pysslade med lite av varje.
Vaknade tidigt på lördagen, så låg och drog mig i sängen enbart för att jag kunde och för att jag va rättså trött. Har haft svårt med sömnen igen i veckan. Drog iväg ett sms till Johanna för att se om hon ville ta en sväng till gymmet med mig, de ville hon men de blev senare på dagen.
Så jag åkte upp till mina föräldrar och ja, de va nyvakna och satt vid köksbordet och åt frukost. Jag tiggde till mig lite kaffe och mamma hämtade lite grejer som visst va mina. Lite gamla teckningar, betyg och skolkort. Åkte därefter hem och städade här hemma, moppade golven och dammade lite.
Gymmet kom ju sen då och vet inte om AC:n va trasig eller nått men varmt som fasen var det där uppe, lite svalare i källaren som tur va. Va bra slut i kroppen sen, men de är för jäkla gött efteråt! Vi tog oss en sväng till ÖB där Johanna skulle köpa lite grejer som hon behövde till jobbet och jag köpte mig lite godis till kvällen.
 
Eurovision var på kvällen och Sveriges bidrag va Sanna Nielsen med låten Undo. Den slutade på en tredjeplats. Trodde faktiskt aldrig att den skulle ta sig så högt upp på listan men riktigt kul att den gillades av Europa. Vinnaren kom ifrån Österrike och de har varit mycket skriverier om detta bidrag och dess sångare som var en transvestit. En karl men klänning, långt hår men hade sparat sitt skägg. Bidraget i sig tyckte jag va helt okej. Han sjöng jäkla bra faktiskt och att han gick och vann va kul. Kul att Europa vågar gilla och uppskatta det annorlunda och acceptera att man är som man är, man får se ut hur man vill, gilla vem man vill. Kärleken besegrade allt! Tummen upp!
Jag själv höll ju på Sverige såklart men gillade även Spanien, Danmark och Rumäniens bidrag.
 
När klockan ringde i morse.. då va jag nog mer död än levande, var så sjukt trött! Eurovision va slut väldigt sent, haft en natt som man vaknat och somnat om vartannat och så va man tvungen att kliva ur tidigt.. men klart, det va de ju värt!
F14s tjejer är värt de mesta.
Det må va mycket i bakgrunden förutom de praktiska som gör att energin och motivationen kan tryta, som tjejerna inte vet om eller märker...
Men när man väl kommer och det är träning, match eller man bara träffar på tjejerna så tillför dom något enormt mycket energi och glädje att man snabbt glömmer de som känns negativt och batterierna laddas upp igen! Så den tiden man lägger på dom, är värt det! Dessa fantastiska och underbara tjejer!
 
Dagens tidiga och blöta match slutade tyvärr i förlust men inte va de ledsna så över det. Bara att ta nya tag och komma igen till nästa gång. De kämpar och kämpar tills domaren blåser av och det är så härligt att se, deras vilja! Även om de förlorar, är dom vinnare i mina ögon!
Annars har dagen varit lugn. Det mullrade lite grann förut, mysigt!
 
Nu ska jag ladda batterierna inför en ny vecka med jobb, F14, gym och förhoppningsvis andra skojiga saker!
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Anna

Remember tonight, for it is the beginning of always.

RSS 2.0